Bok Happy Meal  – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Bok Happy Meal 

  
Bok Happy Meal är verkligen årets bästa Happy Meal. I fredags den 9 oktober startades Bok Happy Meal på Mc Donald’s och kommer att pågå i 4 veckor. Jag tycker verkligen det är så bra. Böcker är ju rätt dyrt att köpa och när man kan få en bok gratis när man köper mat är ju riltigt smart. Vi läser sagor nästan varje kväll hemma och nu ser vi fram emot att läsa nya böcker. Så ett hett tips förena måste (äta) med nöje (läsa en ny bok). Bege er mot Mc Donald’s för dryga 30 spänn får ditt barn både mat & en ny bok. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.