Liniz's resor

Hav hav hav …. #11

  
Dagens ämne i Svenska Resebloggar #svenskaresebloggarseptemberdrömmar är Hav. När jag reser vill jag väldigt gärna bo nära havet. Vi bokar oftast hotell / Resorts som ligger nära havet. 

   
 
När vi var i Turkiet i somras bodde vi på Sunwing East Beach, som ligger relativt nära stranden och havet. 

   
   
När vi var i Spanien för 2v sedan passade vi på att boka ett hotell Principe Sol som låg precis vid Playa Mar. Det är som balsam för själen att höra vågornas brus och plocka stenar eller bygga sandslott med sonen på stranden. Helt ljuvligt. 

   
    
 
När vi var i Benidorm i somras bodde vi inte precis vid stranden, men var på både Levante Beach och Poniente Beach. 

   
   
I Thailand i vintras bodde vi på Sunwing Bangtao Beach som ligger precis vid stranden. Vi åker gärna på båtturer ute på havet och njuter av sol, bad och kollar på fiskar. 

   
    
    
 
På Västkusten bor vi ju nästan precis nere vid havet och hänger vid havet mer eller mindre hela dagarna. Badar, solar, fiskar krabbors och ser den fantastiskt vackra solnedgången som Grundsund bjuder på kvällarna. 

Jag inser att havet är väldigt betydelsefullt för mig. Hur viktigt är det för dig? 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Helena

    Jag älskar havet och skulle inte ha något emot att bosätta mig i ett fint hus precis vid havet 🙂 Jag älskar vatten överhuvudtaget faktiskt 🙂

  2. Helena FREEDOMtravel

    Visst är det rogivande att vara vid havet!? Vi älskar havet och har ju rest längs med kusten under hela vår Europaresa. Vi har bara gjort några få avstickare inåt land ibland 😉