Liniz's resor

Fjäderholmarna 


Igår åkte vi ut till Fjäderholmarna – Stockholms närmaste skärgårds ö, för en mysig sol och bad dag. Vi åkte med Strömma som har båtar som går varje halvtimme under dagen ut till Fjäderholmarna.


Det är nästan 2 år sedan vi var ute på Fjäderholmarna sist och jag förstår verkligen inte varför jag inte åker dit oftare. Så himla enkelt att ta sig ut dit. Båtarna går ju ifrån Nybrokajan mitt i stan.


Vi åkte nästan direkt efter frukost, så vi hade med oss lite picknick med kaffe och lite fika. Men sonen var mest intresserad av att bada.


  

Vi började med bad vid en liten stenstrand. Men det gjorde inte honom något. Han tyckte inte det var några problem med att bada där. En liten tre-generationer tripp liksom maken såklart. Så killarna badade medan vi tjejer drack kaffe och pratade. Det var väldigt varmt under dagen, men tyvärr lite mulet i början av dagen. Men sen sprack det upp.



  
Efter lunchen begav vi oss till andra sidan och badade vid en lite större strand. Inte jätte stor, men lite mer utrymme och lite mer folk.



Under dagen passade vi på att äta lunch på Fjäderholmarnas Krog men lunch besöket får ni läsa mer om imorgon – ett hett tips för er som gillar god mat och gärna avnjuter havsutsikt samtidigt!


Har du besökt Fjäderholmarna i sommar? Verkligen ett härligt sommartips annars. Knappa 25 minuters båtresa ifrån stan bara och hur mysigt som helst.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken M

    va härligt det ser ut !
    Jag har inte badat en enda gång i sommar 🙁
    och i morgon börjar jag dessutom jobb efter 5 v ledighet !
    Dock sägs det ju att värmen ska komma nu, så det kanske kan bli något kvällsdopp innan augusti är över !

    Kram

    Ps ! Japp, dina kommentarer kommer fram. Jag måste bara godkänna dem innan de syns 🙂