Liniz's resor

Vinn Exits hårprodukter

Morsdag närmar sig med stormsteg och om dryga 2v är det dags. Därför tänkte jag ha en liten tävling där du kan skämma bort antingen dig själv eller din kära Mor. När man reser och vistas i stark sol eller badar i havet så blir ofta håret det som lider mest. Men med bra hårprodukter kan man alltid skydda håret lite extra. EXIT är en relativt ny hårproduktserie och nu har EN av er chansen att vinna detta fina kit med hela sex olika hårvårdande produkter, schampoo, conditioner, hairmask, salt spray, volumemousse och styling spray.

 

DSC01305

 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 23 maj 23;59

Lycka till!!! :)

*****************************

Vinnare blev;

* Ulla-Maria

STORT GRATTIS!!!

*****************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Eva-Lena Lindell

  Detta skulle jag ge med glädje från mitt hjärta,
  till en speciell person som genomgått svårigheter och mycken smärta!
  Hon är enbart värd de finaste och bästa tycker många och speciellt jag,
  lite healing för hår och själ på denna härliga Mors Dag♥☆
  Kram – så glad jag skulle bli om jag fick överlämna detta så fina ”kit” till den finaste personen och bästaste mamman jag vet!!!

 2. Elga Holm

  Mitt hår behöver bra produkter för att komma till son rätt, tunna, fina hårstrån är ju inte alltid så lätt. Känsligt mot det mesta, så det behöver produkter bland de bästa. Delar på FB som Elga Holm

 3. Lydia Sleyman

  Jag skulle bli jätteglad om jag vann denna fina vinst. Jag och min frippa behöver detta 🙂

 4. Stina Polvi

  hejsan!
  Det vore en ljuvlig morsdagpresent till min mamma <3 Hon har fint hår men till sommaren behöver det både hjälp och skydd för att inte bli supersprött. Delar på FB som just Stina Polvi och håller tummarna 🙂
  ha en fin helg 🙂

 5. Isabelle Björnsson

  Önskar vinna detta till min kära mor. Hon ställer alltid upp när jag behöver. Så sent som nästa vecka tar hon min treåring medan jag ligger på sjukhus. Det är inte lätt med hennes MS så jag är verkligen oerhört tacksam. Sedan är hon utomlands flera månader varje år (perfekt för hennes MS) så hennes hår skulle blir superglad om de fick ta del av detta pris.

 6. Elisabeth Nilsson

  Mitt hår är inte ett enda stort vackert svall eller ens ett hårburr, det bara är en
  tråkig påminnelse av ett hår som inte ens förr var något att hurra för.
  Platt och trist, tunt – allt man inte vill omnämna om sitt hår har jag känns det som.
  Detta hårkit har allt som man behöver, om man inte har det hår man önskar.
  Det kan ge mig och andra illusionen att håret är så mycket bättre – så jaa
  det skulle vara en glad överraskning för mig om jag hade turen att vinna.
  Speciellt nu till sommaren då man verkligen vill se fin ut .
  Hoppas och delar på Facebook

 7. liselotte

  Jag älskar hårvårdsprodukter, och att testa dessa nya skulle vara så roligt. Har delat på facebook, liselotte andersson

 8. Jennya Johansson

  Skrev galet så här kommer en ny motivering från mig:
  Mors dag närmar sig…
  Pernilla är både som mamma och dotter bäst-
  Även om hon är trött och känner sig som en flodhäst-
  För snart ska hon nämligen bli mamma till två-
  Och jag vill ge henne all uppmuntran hon kan få!
  Som mamma till Dexter har hon ett tålamod till tusen-
  Och detta hårvårds-set skulle göra susen!
  (Delat på FB https://www.facebook.com/jennya.johansson.52)

 9. Jennya Johansson

  Mors dag närmar sig…
  Pernilla är både som mamma och dotter bäst-
  Även om hon är trött och känner sig som en flodhäst-
  För snart ska hon nämligen bli mamma till två-
  Och jag vill ge henne all uppmuntran hon kan få!
  Som mamma till Dexter har hon ett tålamod till tusen-
  Och detta hudvårds-kit skulle göra susen!
  Delat på FB och hoppas nu på tur https://www.facebook.com/jennya.johansson.52

 10. Frida Elmgren

  Hejsan,

  Jag säger ofta att jag har ett bångstyrigt hår. Kanske är det för alla lockarna men de har en förmåga att leva sitt egna liv många gånger och bortskämt är det gärna också. Mycket vård ska det vara men än sålänge har jag inte hittat rätt. När jag läste om detta kit blev jag så glad över att läsa att det skyddar mot stark sol och när man badar i havet. Det skulle vara oerhört spännande att prova detta och har jag tur så kanske det precis är det mitt hår behöver. Passar bra nu när vi ska resa till Turkiet i sommar 😀

  Kram Frida

 11. Agnieszka 2-barnsmorsan

  Jag har delat på fb Agnieszka Gackowska och hoppas på en himla massa tur!
  Jag skulle faktiskt vilja vinna detta åt mig själv, för att jag behöver lite lyx i livet! När man studerar finns det inte många kr över att köpa bra produkter, och speciellt inte mer än bara schampoo och balsam typ.

  Och i sommar ska jag jobba på kolmårdens camping så kan tänka mig hur håret kommer må efter att stå i kök/solskenn och havsbris… mitt hår kommer absolut behöva behandlas redan innan så det fixar sommaren!

  kram

 12. Maria Bohlin

  Åååååå det skulle mitt hår tycka om att få. Gillat och delat. Nu håller jag tummen att jag har tur och en tumme till dig Lina att du vinner bloggtävlingen! /Maria

 13. Johan Svensson

  Bästa Liniz,

  Åh, vilken dröm. Säg att den är sann? Tänk om just jag vann! Då skulle jag överraska världens mest underbara mamma Christel Abrahamsson. Hon är bäst på att måna om andra, men sämst på att unna sig själv. Dessutom fyller hon 55 år den 26 maj och är en lika flitig användare av hårprodukter som jag.

  Har gillat, delat (som Johan Svensson på Facebook) och hoppas på tur 🙂

 14. Claudia Kerttu

  Redan fått min finaste morsdagspresent, en biljett till Turkiet har min äldsta dotter mig sänt. Kommer av mor-dotter egentiden njuta, och hoppas att vecka aldrig kommer sluta. Håret kommer bada i mycket vått, åh det som redan är så slitet och torrt. Sen måste vi håret kurera, blir underbart om vi får chansen att pröva dessa underbara produkter gånger flera!
  Delar på fb claker39.

 15. Christina Udd

  En tävling som denna vilken härlig idé,
  med chans att vinna hårprodukter av bästa kvalité!
  Mitt hår är dystert och torrt,
  jag skulle behöva produkter av bästa sort!
  Har svår att hitta rätt produkt,
  som ger mitt hår glans och fukt!
  Hoppas detta är min chans,
  så jag får ett hår med underbar glans!
  Med exits hårprodukter går mitt hår från matt och dystert,
  till volym, mjukt och fantastiskt lyster!
  Gillar, delar på min fb sida och hoppas få vinna,
  då skulle jag bli en strålande glad kvinna.

  Ha en vecka!
  Med vänlig hälsning,
  Christina

 16. Helena

  Åhhh detta vill jag vinna! Efter min andra son och all amning så har jag fått det tufft på hårfronten! Lite mamma-lyx med fina produkter hemma är ju bara SÅ härligt!! Hoppas innerligt på detta

 17. Ulla-Maria Philipson

  Åh vad glad jag skulle bli att vinna så fina produkter till mitt slitna och trötta hår!

 18. Lydia Sleyman

  Gillat och delat på Facebok med namnet Lydia Sleyman. Jag och min frippa behöver detta i sommartider 🙂 Hoppas på tur!

 19. Josefine Åslund

  Har ett ammande barn och det märks på mitt hår. Jag tappar mycket hår, det är torrt och livlöst. Jag tror att mitt hår skulle må bra med dessa produkter. 🙂
  Josefine Åslund

 20. Jennie Frendin

  Hej Lina!
  Då jag färgar håret ofta behöver det vårdas med bra produkter. Jag skulle gärna vilja testa dessa produkter.
  Kram Jennie

 21. Gabriella

  Kalla vindar o en mörk vinter gör håret trist o torrt. En kick för håret känns som en start på våren o heta sommarsolen ( om vi har sån tur).

 22. Klaudija Martinovich

  Mitt hår har en tendens att bli extremt tort på sommaren, så detta set skulle passa mig perfekt. Jag delar detta inlägg på facebook i namnet Klaudija Martinovich. Hoppas, hoppas, hoppas på tur denna gång.

 23. Camilla Sandmark

  I sommar ska jag resa utomlands på solsemester för första gången på länge. Det ska bli skönt att komma iväg och kunna unna sig miljöombyte och lite avkoppling. Jag vill också unna mitt hår det bästa och att det ska må bra där i den starka solen och de salta böljorna. Skulle vara spännande att få sätta de här produkterna som jag inte sett tidigare på ett hårt prov!

 24. Nathalié teodorson

  Delat på fb, nathalié eriksdotter teodorson.
  Hade velat vinna detta kit till min syster! Hon är världens bästa mamma och syster, hjälper mig så ofta med min dotter när orken är slut. Är trött pga pga mycket som hänt senaste året så min syster agerar som extramamma till min lilla tjej.

  Jag vill tacka henne för hennes hjälp och ett vårdande hårvårdskit hade varit perfekt!

 25. Maud Lindberg

  HEJ!
  Så mycket bra produkter till Håret! Jättebra och roligt att få prova något nytt, jag tror att håret behöver det ibland!
  Gillar och delar på FB. Maud Lindberg

 26. Christina Frisberg

  Klart jag vill vara med 🙂 riktigt härliga produkter till håret passar utmärkt nu när det blir mycket bad och sol det behöver lite extra omvårdnad om sommaren 🙂
  Jag har delat tävlingsinlägget offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  Skickar soliga hälsningar från ett strålande vårvackert Norrköping . 🙂

 27. Anna Lundqvist

  Torrt, sprött hår som ett troll
  Mitt hår är ostyrigt och utan kontroll
  Med Produkter från exit skulle håret få vård och glans
  Ja hela kalufsen skulle bli fylligt och komma i balans
  Delar på fb Nu är det bara att hoppas på turen.