Vinn biobiljetter till Big Hero 6 + ett Big Hero 6 Kit – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn biobiljetter till Big Hero 6 + ett Big Hero 6 Kit

Imorgon fredag har Big Hero 6, Disneys senaste 3D film premiär. Sonen var och såg den på Galabiopremiären redan i söndags och den var riktigt bra. Nu fattas det bara för mig att se den. Spana in trailern här.

Nu har TRE av er chansen att vinna TVÅ biobiljetter var till Big Hero 6 och jag har även ett första pris där även en T-shirt med Big Hero 6 logga ingår och ett penskrin, stickers och ett skrivblock. Lämna en kommentar om du önskar vinna första priset.

 

Big HeroBig

 

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du ev delar tävlingen i en kommentar samt en motivering varför du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 5 februari 23;59

Lycka till!!! :)

*************************

Vinnare blev;

1;a Janette

2 & 3 Emelie W & Beatrice

STORT GRATTIS!!!

*************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit).

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carola Erdestål

  Hejsan !

  Vill ta med mig sonen på bio. Vore trevligt för oss att få placera oss i biosalongen och följa Hero 6 på det spännande äventyret /Vänligen Carola

 2. lisette

  Min son har velat se denna filmen sen de började göra reklam för den. Hade velat ta honom på en liten dejt, vi behöver lite tid för oss själva, så ett biobesök hade varit skoj! Har varit sjukskriven i tre veckor och har inte kunnat göra något med honom, men snart åker gipset! 😉
  Tävlar gärna om första priset. 🙂

 3. Eva Flood

  Gillar delar på FB.
  Ska passa barnbarn,vad vore mer passande än ett bio besök med farmor,och lite mys på stan.

 4. Janette Blomgren

  Skulle behöva lite ensamtid med min älskade förstfödda❤️ Tror filmen går klockrent hem här då han älskar ALLT som har med “Heros” att göra. Han undrade varför jag inte döpt honom till Hero

 5. Jennie Frendin

  Det här skulle jag verkligen vilja vinna. Vi har aldrig varit på bio men har tänkt gå på denna film med hela stora familjen. 🙂
  Håller tummar och tår!
  Kram Jennie

 6. Lisa Öberg

  Ååh denna film har jag och 5-åringen och 9-åringen längtat efter. De pratar om den nästan varje dag! 🙂
  Eftersom jag varit sjuk är det längesedan jag var på bio, så det är något som jag haft som mål och velat göra när jag blir frisk.
  *håller tummarna och hoppas på tur*

  Kram!

 7. liselotte

  Är gärna med och tävlar om detta fina pris, skulle bli första biobesöket tillsammana med barnbarnet, vilket vore jättekul. Naturligtvis skulle det vara extra kul att vinna första pris. Har delat tävlingen på facebook, liselotte andersson

 8. Erika

  Jag hade velat vinna så att jag kan dra med mig lillasyster på en skrattfest i biomyset! Vi har inte varit på bio sedan “The fault in our stars” och den kan man väl inte kalla skrattfest heller… så humor, tecknat och skratt hade varit uppiggande nu i slaskvädret vi har

 9. Liv Eklund

  Jag går i gymnasiet och har sällan tid för min lillasyster med allt plugg. Skulle vilja göra något roligt för henne helt enkelt!

 10. Jonas Johansson

  Alex har en bok med en figur som heter Buba, han är på pricken lik denna “Super Hero” så vore fantastiskt kul för Alex att gå å se denna film på bio!

  Ha de fint!

 11. Emely Korabik

  Jag delar på facebook (Emely Korabik)

  Skulle gärna vilja gå med grabben på bio och denna trailern har vi sett och han är överförtjust i den. Vi har inte vart på bio sen vi var på knattebio när han var 2 bast så vore på tiden (Han är 4,5 nu) Han skulle älska bio ännu mer nu tror jag! 😀

 12. Alexandra

  Här har jag min chans,
  att komma ut nånstans !
  Efter jul är plånboken tunn,
  men du är kanske min önskebrunn ?
  Gullungen skulle säkert uppskatta,
  när vi med dessa biljetter henne gratta !

 13. Kathrine

  Anne-Sofie har inte pratat om andra filmer sen julafton när vi såg klippet. Det vore så underbart att få ta med henne på en biotur. Delar självklart.
  Önskar och hoppas. Kram Kathrine

 14. Millah

  Jag kan inte minnas sist jag själv gick på bio och min dotter har aldrig varit på bio så det skulle vara så kul att få gå och se denna med henne, tror hon skulle bli överlycklig!
  Hoppas att jag har turen på min sida och få en mysig biostund och slippa detta snöoväder vi har uppe i norrland just nu.. Kram // Millah
  millahoman@hotmail.com

 15. Åsa H

  Film på bio är bäst,
  hela upplevelsen blir då en fest !
  Barnen käkar popcorn och dricker läsk,
  själv är man fast i ett godisträsk !
  Så glada vi skulle bli,
  om vinnarna blev vi !

 16. Carolina Åhsberg

  Åh, jag håller tummarna!
  Vi köpte biljetter till förhandsvisningen till denna film för att barnen såå sett fram emot att se den, när den stora dagen var inne blev dottern dock magsjuk och biobesöket inställt – besvikelsen hos dem båda var STOR! Nu håller jag därför tummarna extra hårt i denna tävling, tänk om de förutom biljetter dessutom kunde få fina Big Hero 6-prylar! <3

  Delar på FB (Carolina Åhsberg)

 17. Josephine - Mamma till Elika & Nick

  Åh! Nu var det riktigt längesen vi var på bio & barnen har sett reklamen för denna film & skulle självklart vilja se den, ja även mamman vill se den 😉 Så nu hoppas på vi på tur 🙂 Jag delar på FB ( Josephine Granholm)
  Ha en härlig semester 🙂
  Kram

 18. Louise

  detta hade mina pågar behövt! Deras pappa är nyligen diagnostiserad med en väldigt elakartad cancer så att få släppa allt det jobbiga lite och göra ngt” vanligt” med varandra hade värmt tillvaron

 19. Eva Flood

  En dröm som kan bli sann att få ta med alla fyra barnbarnen på bio,den här passar ju både tjej och kille.

 20. Nettan

  Mina barn har pratat massor om filmen sen de började visa trailer för den på TV, så här hemma skulle absolut biobiljetterna uppskattas om jag vann 🙂 Tror även sonen skulle bli väldigt glad om jag vann första priset, just nu är det mycket med att lära sig skriva och räkna så eget pennskrin och nytt skrivblock skulle vara toppen!
  Kram

 21. Frida Elmgren

  Min dotter skrattar jämnt när hon ser Big Hero 6 på trailer och det skulle vara riktigt kul att överraska henne med denna. Ett annorlunda fredagsmys 🙂

  Hälsningar Frida Elmgren

 22. Katja

  Hej!

  Jag är en mamma med barnasinnet kvar och jag bara älskar animerade filmer, hoppas få överraska sonen med lite härligt biomys på tu man hand 🙂

 23. Majsan

  Mina 2 tjejer skulle bli överlyckliga om dom fick gå på bio och se Big Hero! Det har varit mycket prat och skratt senaste tiden om den där tokiga gubben som inte får på sig dräkten. Flera pennskrin har båda tjejerna så det hoppas jag någon annan har turen att få vinna. Håller tummarna för ett andrapris 🙂 Skepp O hoj/Med vänlig hälsning, Maja

 24. Renée

  Ett roligt biobesök skulle lätta upp i vårt dystra slaskväder. Petfekt med ett biobesök under sportlovsveckan. Då sonen inte behöver tänka på skola och läxor.