Liniz's resor

Vinn Flygplan 2 – Räddningstjänsten & 3 klockor

Det är hög tid att dra igång Liniz´- Julkalender 2014 och nästan varje dag fram till jul så har du chansen att vinna något till dig, dina barn eller mannen eller varför inte till nära och kära?!

Jag pre-startade ju redan lite i fredags istället för första advent.

Men först ut idag den 1 december är Flygplan 2 – Räddningstjänsten filmen som har premiär på DVD och Blue Ray nästa vecka. TRE av er kan bli lyckliga vinnare av denna filmen OCH en varsin Flygplan 2 klocka. Perfekt julklapp eller sysselsättning medan du julpyntar eller kanske i resan på väg till julfirandet.

 

Planes2_DVD_3D_se

 

©Disney

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom 8 december 23;59

Lycka till!!!

************************

Vinnare blev:

* Petra L, Emma-PåSmällen & Heidi.

STORT GRATTIS!!!

***********************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på [email protected] OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit. ).

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Zandra - Mamma till Milo & bebisen i magen

    Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla till sonen! <3 🙂
    Då han är helt tokig i 1:a filmen och har sett den huur många gånger som helst! <3

    Delat tävlingen på facebook 🙂 Heter Zandra Svantesson där.

    Kan inget annat än att hålla alla tummar & tår jag har, det hårdaste jag kan! <3 🙂

  2. Johanna Th

    Åååh, perfekta julklappen till min systerdotter på 5 år!!!! Åh vad jag önskar att jag vinner till henne!!! Mvh Johanna Th

  3. Amanda

    Delar på min facebook – Amanda Ydnäs

    Mina båda grabbar älskar både bilar och flygplanfilmerna och skulle bli så lyckliga över denna vinst! Klockan vora dessutom perfekt då äldsta också håller på att lära sig just klockan.

  4. Anette Carlsson

    Barnen älskar Disney av alla de slag och Räddningtjänsten har vi inte sett på bio, så det vore ju ännu bättre med ett hemmabio med denna filmen som förslag.

    Att titta på filmer under mellandagarna är lite av en tradition och det uppskattas även av mig som är vuxen och jag får väl kalla mig av den lite äldre generation 😉

    Jag gillat och delat på facebook https://www.facebook.com/anette.m.carlsson

  5. Caroline, mamma till två!

    Sonen önskar sig flygplan i julklapp, förutom en riktig rymdraket så han kan åka till månen och lämna mamma hemma. Så det är klart jag är med och tar chansen att vinna detta åt honom! 🙂 Delar på facebook – Caroline Andersson

  6. Joy Larsson

    Jag är gärna med och tävlar! Min älskade systerson är galen i Disneys Flygplan, och det skulle göra mig glad att få förgylla hans dag med denna vinst.

  7. MariaM

    Jag tävlar gärna om en film till barnen som vi kan mysa framför i mellandagarna! Delar på fb, Maria Mattson.

    Mvh Maria

  8. Nettan

    En riktig favorit hos min son, han skulle bli jätteglad om denna film låg under granen! Dessutom lät det ju spännande med klocka, sonen har nyligen börjat lära sig klockan riktigt bra efter att de arbetat med det i skolan. Så det skulle ju passa perfekt medan han har det färskt i minnet och intresset finns kvar att lära mera 🙂

  9. Klaudija Martinovich

    Jag skulle gärna vilja vinna denna till mitt kusinbarn som älskar sådana här filmer. Jag delar inlägget på fb under mitt namn Klaudija Martinovich.

  10. Nadia Walaf

    Jag har delat som nadia.walaf på facebook.

    Åh, visste inte ens att det fanns en 2:a, hur lite koll har inte jag?!? Denna hade blivit väldigt uppskattad av stora som små här hemma. 🙂

  11. Lina Eckerström

    Oj oj oj finns en liten tjej som hade blivit lyrisk av denna vinst 🙂

    Vi håller tummarna o delar på facebook – Lina Eckerström

    Ha en fin 1 december !

  12. Emma - På Smällen!

    Vi gillar film här hemma så självklart är jag med!! Jag delar också på fb, men vill inte skriva mitt efternamn här, men du vet ju vad jag heter 🙂 Tack för att du tipsa om din julkalender 🙂

  13. Anna

    Jag vill vara med! Den ska sättas på när de vuxna frossar i sig grisfötter och ålaldåb. Då blir Elin, Oscar och Babypojken lugna.

  14. Rebecca Andersson

    Jag är gärna med och tävlar till mina barn. 🙂

    Delar på fb (Rebecca Andersson)

    Håller tummarna för detta är nåt ungarna skulle älska, perfekt till julaftonsmorgon att sätta på medani vuxna lagar till mat. 🙂

  15. jessamy

    Hej.

    Jag vill vara med och tävla. Jag skulle vilja vinna denna till min son Sammy. Han är 2,5 år och tredje barnet i en barnaskara och som för de flesta syskon så ärver han allting.
    Denna film skulle få hans ögon att tindra på julaftonen.

    Har delat i namn Linnéa Möller.

  16. Sanna

    Jag är gärna med och tävlar, och skulle väldigt gärna vilja vinna den här filmen till min dotter. Hon har pratat mycket om den då hon ganska snabbt noterade att den har vi inte sett på bio. Så den vore toppen att vinna hem nu så vi kan mysa i soffan, och se den tillsammans kanske när det är som allra kallast där ute och man inget hellre vill än att mysa i soffan med en bra film.

    Har givetvis delat offentligt på FB (Sanna Kaakinen).

    Ps. Tror det står lite fel i inlägget då det står om lego 😉

    Kram Sanna

  17. Annica L

    Vet någon som skulle bli super glad över att få det här i julklapp. Sonens önskelista består till största del utav saker från flygplan 2 och givetvis filmen.