Vinn LEGO-klappar – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Annons

Vinn LEGO-klappar

LEGO är verkligen något som jag tror de flesta barn gillar att leka med. Det är verkligen bra för barnens kreativitet och skapande och de kan bygga både efter beskrivningar och på egen hand genom att använda fantasin. Här hemma är LEGO City mest populärt och sonen bygger och bygger.

Nu har TRE stycken av er chansen att vinna dessa ett av dessa LEGO paketen som är utsedda till årets LEGO julklappar. Ett från LEGO Friends, ett från LEGO City och ett från LEGO Star Wars.

Inför jul så kommer jag att ha flera tävlingar, men jag pre-startar med denna härliga tävlingen, så alla klappar hinner fram till jul. Många spännande tävlingar blir det.

41058_box2_na

60047_box2_in

75053_box2_na

 

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela gärna detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida/status, om du vill.

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar samt vilket LEGO du vill vinna.

Tävlingen pågår tom 6 december 23;59

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Lego City: Carolina R

* Lego Friends; Anita N

* Lego Star Wars; Maria B

STORT GRATTIS!

Jag utser nya vinnare om 3 dagar om ingen hör av sig!

**************************

Vinnaren presenteras på bloggen några dagar efter den har avslutas i DETTA inlägg, håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. (Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kathrine Sjörup

  Åh hoppas på lego friends till prinsessan.
  Delat på fb så klart i mitt namn. Kathrine Sjörup. Kram

 2. Marlene Bergkvist

  jag skulle helst vilja vinna polisstationen till mitt älskade barnbarn. Han älskar att bygga lego. Hans mamma är ensamstående med honom så ekonomi är knaper. God juk

 3. Mattias Olofsson

  Jag vill självklart vara med även jag,
  men använder tyvärr inte sociala medier idag!
  men LEGO wow, en leksak som främjar kreativitet,
  och det är det absolut bästa våra barn vet!
  Därför håller jag nu tummar och tår,
  att just vi Lego Friends-setet får!

 4. Jennie Frendin

  Mina grabbar skulle älska detta. Inte bara de, JAG älskar oxå att bygga med lego. Det är en väldigt kreativ favoritsysselsättning här hemma.
  Kram på dig Lina

 5. Maria Bohlin

  Delar och min son är och kommer nog alltid vara tokig i legobygge. StarWars är ju en av favoriterna som han skulle bli jätteglad över!

 6. Fröken M

  Drömvinsten om man frågar Viggo !!
  Polisstationen från Lego City står nämligen högst upp på hans önskelista i år !
  därför håller jag tummar och tår för en rejäl portion tur och “bygg-glädje” under granen i år !!

  Delar på fb – Michaela Ambjörnsson

  Kram

 7. Marie L Olsson

  Vi är alla lika lego tokiga i vår familj, så jag e hemskt gärna med o tävlar om lego city!

  Delar som Marie linda olsson på facebook!

 8. Anette Eriksson

  Hejsan 🙂 Jag är gärna med och tävlar om lego City. Jag delar på facebook (anette nettan x eriksson)

 9. linda

  Jag skulle vilja vinna frendslego till 9 åriga kille. När man ser han ögon glittar och hans leende är så underbart att se. Det värmer i mitt mamma

 10. Susanne

  Jag hoppas att vinna Star Wars legot till min son Joel som älskar att bygga med lego. Och lego är bra för då glömmer han data och tv spel! Susanne

 11. Karin D

  Jag skulle allra helst vilja vinna City-legot. Sönerna har redan en del Lego, men nästan noga set med “ritning” till vilket är synd då den ena verkligen gillar utmaningen i att följa en beskrivning och se någonting växa fram.
  Jag har tipsat på Facebook. Namnet är Karin Danielsson

 12. Emma A

  Åh vilken spännande tävling!
  Lego Friends hade passat min äldsta dotter toppen bra. Hon älskar lego men har “bara” duplo hemma pga att lillasyster stoppat allt i munnen. Men till jul eller nästa födelsedag är det dags för lego! Hoppas hon har turen att vinna 🙂

 13. Malin wiktor

  Delar i mitt namn Malin wiktor
  Här skulle dottern bli överlycklig över polisstationen eller starwars legot.

 14. Annelie

  Star wars legot skulle jag vilja vinna till min bästa kompis son.
  Han älskar allt som har med lego att göra och varken mamman eller jag har jus nu pengar till ge han nått i julklapp så hoppas hoppas på tur.
  Har även delat tävlingen på min facebook där heter jag annelie gniztra.
  Kram

 15. Anna Norgren

  Delat på Facebook! (Anna Norgren)

  Jag önskar vinna Lego City tack. 🙂 Det skulle bli en så passande julklapp till min Viggo, som är världens mest fina och omtänksamme storebror. ❤️

 16. Johanna Th

  Lego friends skulle jag vilja vinna till mina systerdöttrar. Snacka om att man skulle bli en populär moster 😉

 17. Katja

  Har givetvis delat på Facebook med namnet Katja Vellonen. Sonen önskar sig lego city dels som julklapp och dessutom lite som födelsedagspresent eftersom han fyller år 28:de december. Just denna polisstation har sonen önskar sig sen den kom ut och har med kämparglöd försökt samla ihop till den men inte nått sitt mål än. Så nu hoppas vi på tur 🙂

 18. Decibel S

  Hej! =)
  Jag delar som Decibel S.
  Jag önskar ge Lego Friends till min systerdotter i julklapp.
  Hon älskar lego, och har börjat tycka om mer “pluttiga” prylar att leka med. Hon gillar när det är pyssligt så att säga, så detta lego vore nog en skänk från himlen, =P Det ser så himla roligt ut att leka med, och det finns en hel drös med bitar så hon skulle aldrig ha tråkigt. <3
  Hoppas innerligt.

 19. Desirée Larsen

  Lego Friends skulle dottern bli tokglad över och Lego City skulle få sonen att studsa upp och ner av glädje! Det bästa med en vinst som denna är att oavsett Friends eller City så skulle det bli en vinst till bägge barnen då de båda är oerhört förtjusta i att bygga med just LEGO.

  Delat på FB: Desirée Larsen

 20. Trisse

  Lego Star Wars står högt på önskelistan hos mina pojkar och deras kamrater. Har delat med mitt namn på Fb till alla LEGOkompisar.

 21. Mamma i Stan

  Åh vad jag vill vinna Lego Friends till min lilla tjej
  att bara vara tre år och få ett sånt stort fint paket, tänkt vilken grej
  I helgen fick hon sitt första lilla Lego Friends kit
  hon satt och pillade och grejade i timmar så det var en riktig hit
  Nu håller vi tummar och tår
  för att vinsten ska bli vår

 22. Marika

  Delar så klart på fb (Marika Andreasson) skulle vara toppen å vinna Lego Star wars till min systerson ☺️ Som är helt galen i detta. Kram

 23. Anna Mårtensson

  Jag delar med namnet Anna Mårtensson fd fasth på facebook =)
  Min son skulle helst vilja vinna Lego City =)

 24. Lina selim

  Jag skulle vilja vinna lego city till vår son som älskar att bygga med lego och vill ha eget smålego eftersom duplo är för bebisar som lillasyster 😉

 25. helena s

  Delat på facebook! Hoppas på att vinna Lego Friends till min sambos systerdotter som snart blir 2. Hon ska få duplo i julklapp så det gär hade varit suveränt som födelsedagspresent, då hon fyller år i januari 🙂

 26. Erica hedlund

  hoppas få vinna lego friends lego till mina två äldsta döttrar Elsa 7år & Clara 5år
  Gillar & Delar och tävlar i mitt namn Erica Hedlund

 27. Anette Carlsson

  En Julklapp till en grabb som älskar Star Wars vore lycka i år.
  Han skulle bli jätteglad om han Star Wars lego får.

 28. Irene Larsson

  Delat på FB som Irene Larsson. Barnbarnen skulle bli enormt lyckliga om de fann Lego City hemma hos farmor, när de kommer hem på jullovet.

 29. Caroline, mamma till två!

  Heja heja för denna toppen tävling. Jag fick lagom till jul advokatkostnaderna efter vårdnadstvisten, lite högre än jag trott men försöker se det som en investering och att det är värt mer än några julklappar, men visst är det kul att ge barnen åtminstone någonting. Jag vet en grabb som skulle bli väldigt glad för lego cityt 🙂

 30. Irene Eliasson

  Delat på fb som irene eliasson.
  Om jag vinner vill jag gärna ha Lego City. Jag förundras hela tiden över hur bra Lego har stått sig som en av dom bästa leksakerna genom tiderna. Hur många generationer har inte suttit och knåpat med dessa små “plastbitar” och upplevt glädjen i att skapa och sen kunna göra nåt annat efter en stund av samma bitar!!

 31. Tommy Ax

  Hej hopp!
  Gillar verkligen denna tävling. Delar på FB (Tommy Ax).
  Skulle vara roligt att vinna Lego City, blir många roliga timmar tillsammans med sonen…

 32. Camilla

  Hej Lina!
  Vilken toppentävling för mig med en lego-älskande kille. Vi har hållt oss till Duplo då lillebror stoppat allt smått i munnen men nu har vi insett att storebror måste få mer utmaning än vad de stora legobitarna kan ge. Han skulle bli överlycklig för Lego City 🙂
  Kram Camilla

 33. Christina Frisberg

  Klart jag vill vara med och hoppas på att vinna ett Lego City till lilla Matias som bor så långt bort i Madrid, och denna julen blir det att skicka julklapparna i paket för vi kommer inte att kunna träffas, och inne i mormors bröstet så ligger ständigt en liten längtan och gnider och skaver så ont 🙁 jag vill ju ha hela familjen samlad runt julbordet här hos mig.
  Jag har delat tävlingen offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg.
  skickar adventskramar till alla som vill/törs/behöver. 🙂

 34. Sara C

  Jag är gärna med och tävlar och skulle vilja vinna en lego star wars till sonen. Sonen älskar både att bygga och är helt fascinerad av rymdskepp så den skulle bli en stor hit 🙂

 35. soooffie
  soooffie

  Jag skulle älska att vinna vilket som av dessa till båda mina barn. De är båda inne i en riktig byggarfas. De älskar att bygga med allt.
  Denniz skulle ÄLSKA Star Wars
  Amanda skulle ÄLSKA City.
  Ja alla är de underbara.
  Delar under mitt namn: Sofie Pramgren, och taggar dig

 36. Anita Norelius

  Hej Lina! Vilken rolig tävling och fin blogg! Jag skulle väldigt gärna vilja vinna legotillverkning friends till mina tjejer! De älskar lego! Kram

 37. sara edholm

  Min son gör inte annat än bygger lego just nu :), han skulle älska det stora lego city legot . delar på sara Edholm på fb.

 38. Sanna

  Åh, jag är självklart med och tävlar och skulle så gärna vilja vinna Lego Friends till min dotter Alva. Hon älskar nämligen detta lego, men precis som det mesta på hennes önskelista, och kanske för att det är så populärt är det fasligt dyrt för min tunna plånbok. Det vore därför fantastiskt kul att få vinna hem denna stora kartong och få lyxa till det lite extra vid jul.

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 39. Eva Törnvall

  Just för att jag ingen Facebook har, har jag aldrig delat någon av dina tävlingar eller gett dig ett svar.
  Men jag hade väldigt gärna i denna tävlingen vunnit, när man pluggar på högskola är det precis som att alla pengar man sparat bara försvunnit.
  Därför hade både min plånbok och jag, tyckt att en LEGO julklapp med polisbilar hade varit toppen bra!
  Min brorson som skulle fått paketet är nog den som njutit mest, tack för en fantastisk resblogg Lina du är bäst!

  Kram från din gamla OSL kollega från DK 🙂

  (PS jag har mailat din länk till bloggen med dig i copy hoppas det räcker för att få vara med och tävla!)

 40. Christina Kaakinen

  Jag är gärna med och tävlar!
  Om jag har turen väljer min son och jag Lego Star Wars .Har gillat och delat tävlingen på min facebooksida (Christina Kaakinen) .Det vore fantastiskt kul att få överraska honom med denna vinst då han tjatat länge om en legokalender .

 41. Nettan

  Min son är helt insnöad på Star wars, och Lego är en stor favorit så det är ju en jättebra kombination med star wars Lego 🙂 Så han skulle verkligen bli jätte lycklig om han fick detta i julklapp!

 42. Jessica Sundberg

  Men hej! Vilken supertävling! Jag vill så gärna vinna Lego City till min son Gus. Han älskar Lego och har länge tjatat om att få just Lego City. Håller tummarna hårt för att jag vinner detta hos dig!

  jessica sundberg1 på FB

  Kram!

 43. Carolina Åhsberg

  åh, min son skulle bli så lycklig för lego city, han har önskat sig polisstationen i flera år – jag jobbar ju inom yrket och varje gång Oliver ser denna säger han “då kan ju du och jag leka med denna mamma – nästan som du jobbar” – nu håller vi tummar och tår att Oliver sin önskeklapp sedan så länge får! 🙂

  Delar som Carolina Åhsberg

 44. Annica L

  Lego friends legot till dottern, som nu kommit igång med legobyggandet och inte längre bara anlitar brorsan. Hon skulle gärna vilja ha lite friends lego att bygga och lekamed.

 45. Anna Sandberg

  Delat på Facebook i mitt Anna Sandberg. Jag önskar och hoppas på polis legot då Alexander pratar om det där legot så fort det är reklam på tv om det. Jag vet en grabb som skulle bli väldigt väldigt lycklig.

 46. Carolina

  Jaaaaaaaag vill haaaaaa <3
  Hoppas på en LEGO city !!!
  älskar dina tävlingar Lina !!

  gillat och delat på facebook (Carolina Ruch)

 47. Helena B

  Delat på FB i mitt namn Helena Bergman och önskar och hoppas på LEGO City till mina söner som verkligen älskar bygga LEGO. De skulle bli superduperglada och överraskade!

Annons