Liniz's resor

Lyx med sviter på Silja Symphony

 

När jag var iväg på tjejkryssningen till Helsingfors med Silja Symphony så delade jag och Diana på en av deras nyrenoverade  lyxiga Commodore Sviter på 10;e våningen på fartyget.

 

DSC00719

 

DSC00720

 

DSC00722

 

DSC00725

 

När man bodde i en Commodore Svit hade man även tillgång till Commodore Loungen, dit man kunde gå och ta något gott att äta eller dricka.

DSC00728

Första kvällen var vi där alla tjejerna och drack ett glas champagne och åt snittar innan vår 7-rättersmiddag. Det var en perfekt star på kvällen och mycket trevligt. Vi åkte ju en onsdags kväll och det var väldigt lugnt i loungen. Vi var nästan helt själva där.

DSC00731

Hela tjejgänget samlat: Chatarina, Jenny, Diana, Emma, Matilda och Rose-Marie.

 

DSC00792

Efter en hel dag i Helsingfors, var det perfekt att kunna gå till loungen och ta en kopp latte och njuta av färsk frukt och sötsaker. Vi satt där länge och njöt av kaffet, utsikten och läste en tidning.

DSC00795

 

DSC00796

 

Brukar du boka sviter när du reser? Detta var första gången jag bodde i en svit på en kryssning, men det var nog heller inte den sista. Det var verkligen en härlig känsla. Vi brukar oftast boka Lyxhytter eller liknande när vi reser.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda - Matstugan

    Lina, Så himla bra resa ni verkar ha haft, önskar så att jag varit med…..Men du, jag har läst på din blogg. Vad är det jag har missat? Jag hoppas hoppas hoppas att jag kanske har vunnit något;-) Men hittar inte…Kram