Vinn ” En annorlunda resguide om London” – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Vinn ” En annorlunda resguide om London”

London ligger alltid i topp på svenskarnas önskelista av storstäder. Jag har flera gånger besökt London och även bott i London en tid när jag var Au Pair för snart 15 år sen…. Så efter några besök i den brittiska huvudstaden får man definitivt mersmak och jag vill så himla gärna visa Oscar London. Staden är ju så mycket  mer än Big Ben, vaktavlösningen vid Buckingham Palace och Madame Tussauds. London har dessutom mycket att erbjuda för barn har jag hört, så ett inlägg om tips för London vore en bra research för mig inom kort och bjuda er på.

Min plan är att kanske hinna besöka London i höst med Oscar, vi får se vad det blir för resor i höst. Jag blev extra sugen när jag läste denna boken, En annorlounda London Reseguide – Mind the Gap som författare Sara Starkström har sammanställt. Det är en unik guidebok som beskriver de spännande och annorlunda  platserna i London som londonborna gärna håller för sig själva. Blir du mer nyfiken? Nu har EN av er chansen att vinna denna fantastiska bok med en uppsjö av spännande och mer personliga tips. Har du en London resa i planerna kanske?

20140428-220117.jpg

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom  9 maj 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Heja Mamma

STORT GRATTIS!!!

**************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. Har vinnaren inte hört av sig inom 1v så utser jag nya vinnare – så håll utkik.

(Maila mig på lina_g80@hotmail.com OM du har vunnit och märk mailet med vad du har vunnit)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elisabeth

  Skulle vara spännande att vinna denna guide, förra gången tog jag med mig en vanlig guidebok. Nästa gång vi åker till London vill vi inte göra de vanliga turistutflykterna,för vi har ju redan varit där.
  Delat på FB

 2. Heja mamma!

  Ääälskar London och funderar alltid på nästa gång jag kan åka dit. Skulle gärna bo där ett tag. Hoppas på fler spännande tips i boken om vad jag kan hitta på nästa gång.

 3. Beatrice Hagström

  Har delat. Ska tillbaka till London med mina brorsdöttrar i sommar och detta kan bli helt perfekt med nya upptäckter.

 4. Pernilla Bellman

  Har delat! Skulle passa perfekt då jag ska till London med en vän som aldrig varit där i sommar.