Cancuns flygplats – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Cancuns flygplats

Jag besöker ju en hel del flygplatser när jag är ute och reser och vissa flygplatser är ju trevligare än andra. Cancuns flygplats i Mexico är faktiskt en bra och fräsch flygplats. När jag reser med barn vill jag att det ska vara enkelt att köpa nåt att äta och dricka som barn gillar. Och det får ju gärna finnas en bra tax free och andra roliga butiker. Samt att det ska vara enkelt att ta sig fram med barnvagn. Cancun är just en sån flygplats. Här finns ett stort utval av cafeer och även en foodcourt med lite av varje i matväg.

20140312-080619.jpg

Igår var vi alla hungriga och åt sen frukost / brunch på Margarita Ville på flygplatsen. En liten mysig restaurang som har de flesta mexikanska specialitéerna. Eftersom det var frukost dags för min del blev det en god omelett och pannkakor med frukt.

20140312-080744.jpg

De stod även och gjorde gucamole precis vid bordet och du fick den som du ville ha den. Så himla god och fräsch. Ett måste när man är i Mexico är ju den goda mexikanska maten!

Cancun flygplats känns för övrigt rätt stor och rymlig och det finns plats att springa av sig lite om det behövs innan en ev lång flygresa till Sverige.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.