Musiksagor – smart på resan – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Musiksagor – smart på resan

I julklapp fick Oscar en alldeles egen CD-spelare och inte vilken som helst utan en Spindelmannen CD-spelare. Den är väldigt populär här hemma. Oscar lyssnar på musiksagor nästan varje kväll. Vi varvar att läsa böcker för honom och han får lyssna på musiksagor. Vissa kvällar blir det både ock.

20140305-185504.jpg

Hans favorit musiksagor är faktiskt Astrid Lindgrens sagorna Emil, Pippi  Långstrump och Vi på Saltkråkan som jag faktiskt fyndat på Bokrean nyligen. Det förvånar mig faktiskt att det är så billigt med musiksagor. Vi har många och jag tänker mig att dessa även kommer vara perfekt att lyssna på i bilen när vi ska ut och åka bil långt. En annan favorit musiksaga är Pettson tältar.

Brukar ditt barn lyssna på musiksagor? Eller läser du böcker? Har du några tips på bra musiksagor eller böcker?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.