Vinn biobiljetter till Bamse och Tjuvstaden – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Annons

Vinn biobiljetter till Bamse och Tjuvstaden

Snart har Bamse premiär på bio för första gången och såklart ska vi gå och se Bamse. Oscar gillar Bamse mycket. Nu har jag även fått nöjet att tävla ut 10 biobiljetter till FEM av er, så ni kan alltså vinna TVÅ  bio biljetter var. Perfekt att mysa in sig i biosalongen när det är grått, kallt och mulet ute.

Att tävla är som vanligt väldigt enkelt;

* Dela bara detta tävlingsinlägg på din egen  Facebook sida/status (gilla gäller ej utan dela). Har du inte FB, så maila inlägget till minst 10 vänner och skicka en kopia till mig lina_g80@hotmail.com

* Kommentera vilket namn du delar tävlingen i en kommentar.

Tävlingen pågår tom  12 januari 23;59!

Lycka till!!! :)

************************

Vinnare blev;

* Yasmina, Helena Ö, Anna N, Sofia L & Carolina T.

STORT GRATTIS!!!

****************************

Vinnarna presenteras på bloggen ett par dagar efter tävlingen avslutas i DETTA inlägg,  håll utkik OM just du vinner! Jag mailar inte ut till vinnaren, utan du mailar själv din adress till mig om du vinner. Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Carolinaerikson@hotmail.com

  Delat och “gillat” ;-). Vore så mysigt för mig och Arvid med lite kvalitets tid! / Carolina Taxell

 2. Sofia

  Hej fina Lina, har gillat och delat. När man är världens starkaste måste man vara väldigt snäll!!!
  Sofia Lundmark

 3. Sanna

  Jag är självklart med och tävlar, och hoppas på vinst då vi inte hade turen här om dagen och få biljetter på Lindex när de delades ut. Dottern blev lite besviken då hon så gärna ville se Bamse, vore därför super kul att överraska henne och säga att vi har fått biljetter ändå.

  Har givetvis delat på FB (Sanna Kaakinen).

  Kram Sanna

 4. Christina Frisberg

  Jag vill sååå gärna gå och se filmen med min goa Elliot!!!
  Gillat och delat tävlingen offentligt på fb under mitt namn Christina Frisberg, och lite tur ska det väl inbringa att dragningen görs just på min födelsedag!! 🙂
  KRAMEN!! <3

 5. Anna

  nu har jag delat och skulle bli så glad om jag vann då min farfar ska gå med barnen på denna film så det vore kul att bjuda dem 🙂

 6. Sandra Karlsson

  Åh, vilken rolig vinst!
  Min son William blev så glad när vi såg trailern för denna film (på SF´s hemsida) så han skulle bli jätteglad om vi vann biljetter till filmen 🙂

  Har delat på facebook! (Sandra Karlsson)

 7. Jessamy

  Hej. Jag är med. Var på diSney om ice med dottern ifag. Min Leo blev så
  Ledsen. Vann jag detta kunde jag ta med honom på bio.

  Delade i namn Linnea mölldf

 8. Eva Paulsson

  Hej! Är med och tävlar. Bamse är nostalgi, så kul att det har kommit igen! Nya barnfilmer är inte lika bra. Tänkte vinna biljetterna till mitt fadderbarn Har delat länken på facebook namn Eva Paulsson. Mvh

 9. Lina Eckerström

  Jag är gärna med 🙂
  Sen lillasyster föddes för 10 veckor sen har det inte blivit så mycket egentid med äldsta dottern. Detta hade blivit en riktigt mysig stund med henne… bara hon & jag 🙂

  Delar på facebook – Lina Eckerström

  Ha en fin dag 🙂

 10. Kathrine Pettersson Sjoerup

  Lyckan var total när Bamse kom och grattade Anne-Sofie på rummet på hennes födelsedag som tillbringades i Turkiet. Hon verkligen älskar Bamse och jag med! Vi hoppas hoppas på att bli en vinnare i denna fina tävling så vi får mysa bara mamma/dotter.

  Delat så klart! Tack för en fin tävling. 🙂

  Kram Kathrine

 11. Åsa Ullström

  Hej! Jag har lagt upp på facebook i namnet Åsa Ullström
  Mina barn 3+5 läser Bamse som aldrig förr, jag får knappt ut dem till grönskan utanför en dörr ( förutom till Bamse och tjyvstaden på Bio då förstås 🙂

 12. Jessica Olofsson

  Delat som Jessica Olofsson. Tom och jag skulle älska att få gå på den filmen. Bamse var min stora favorit när jag var barn så att få dela det med min son skulle bli så bra.

 13. Helena =)

  Vi vill hemskt gärna gå på BAMSE ! Alex är jätte förtjust och särskilt efter Bamse-klubben i Turkiet =) Har delat och även gillat. Hoppas på att vara en av de lyckliga vinnarna !! Kram

 14. Renée

  Tredje tävlingen jag är med på så nu hoppas jag och sonen på tredje gången gillt 😉
  Tävlar under namnet : Renée lag

 15. Carina

  Jag är med o tävlar o har delat på Fb i namnet Carina Carling Johannesson, skulle ta med mig Viggo 3,5 år som älskar att gå bio och dessutom är ju Bamse hans stora favorit!

 16. Cissimax

  Om det även gäller på biograferna i Göteborg så vill jag gärna vinna!!! Men då skulle jag ta med mig båda mina små! Bamse skulle vara perfekt för Lion, som jag annars tycker är för liten för bio:) kul det skulle vara att ta med båda barnen!

  Fb- Cecilia Max

 17. Yasmina

  Dags att testa att gå på bio med Elias igen och Bamse är en favorit så den vill han nog gärna se. Gillar och delar. Kram

 18. Fröken M

  Dom har börjat sätta upp filmaffischer för den här i stan
  och varje gång vi går förbi en utbrister Viggo “DEN vill ja se mamma !! ”

  Så ja, vi får väl hålla tummarna för tur båda två !! 🙂

  Kram

  Delar på fb – Michaela Ambjörnsson

 19. Anneli Lund

  Sonen på tre år har nyligen börjat uppskatta Bamse och vi har ännu inte varit på bio så detta vore så roligt att vinna! Har delat offentligt på fb (Anneli Lund).

Annons