Liniz's resor

Välkomna till Liniz´ nya reseblogg

Välkommen hit kära läsare, vad roligt att just DU har hittat hit till Liniz´ – Resor, Barn och Livsstil. Här kommer du att få ta del av en massa bra resa med barn tips, resinspiration, smarta saker att tänka på när man reser med barn eller generellt. Efter närmare 14 år inom resebranschen kan jag det mesta och älskar att resa. Tyvärr kan jag ju inte resa jämt, som man kanske önskar ibland, så ni får såklart oxå ta del av min vardag tillsammans med min 3,5 åriga son och maken. Inom kort kommer ni även att få ta del av min senaste ”jobbresa” till Kuba och Mexico med en massa inspiration.  Vart går din nästa resa? Dela gärna med dig du oxå. Kommentarer uppskattas mycket. Å vad vill DU läsa på min blogg? Lämna gärna en kommentar, så bloggar jag om det jag tycker är relevant inom kort.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.