Bröllop på G… – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Annons

Bröllop på G…

 

Om exakt en månad ska vi på ett stort bröllop hos några av våra goda vänner, vilket jag ser fram emot jätte mycket. Tyvärr missade jag min kära väns möhippa i helgen när jag var i Mexico. Hade önskat så mycket att jag hade fått dela den dagen med den blivande bruden, men det är svårt för mig att söka ledigt med kort varsel. Nackdelen med mitt jobb, ledighet måste sökas lååångt i förväg.

Nu är jag super stressad över vad jag ska ha på mig dagen till ära. Har ikväll surfar runt massor och kollat på klänningar till bröllopet och hittade bla denna på Nelly.com. De har ju en uppsjö av fina klänningar. Denna Fillippa K klänning gillade jag starkt. Vad tycker ni om den? Passar den på ett vinter bröllop? 

Filippa K Shiny Drapey Tank DressSnö Of Sweden Karly Small Chain BraceMi Lajki Leopard Chain Necklace

  • By Malene Birger Gomati BagUnreal Fur Fire & Ice Jacket
   Hittade även denna super snygga clutchen och snygga snycken ifrån Nelly.com till, jag som älskar glitter & glamour! 😉 Å den här lite silver / gråaktiga pälsen borde väl passa bra till?!
    
    Med detta inlägg tävlar jag om ett presentkort hos Nelly.com  med Cuponation och Dianasdrömmar
    
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons