Liniz's resor

Fantastiska bilresor

Den här helgens bilresor med Oscar har verkligen gått jätte bra. Som jag har oroat mig i veckan, alldeles i onödan…

Bilresan ner till Nyköping tog ju över 1,5h men framför allt för att det var såna köer ut ut Stockholm. En fredag eftermiddag ska man nog helst undvika Stockholms trafiken om man kan. Men det gick super. Han pysslade med sina nya pysselsaker och kollade på sin DVD.

Bilresan i lördaga var nästan 2,5 h från Nyköping – Vimmerby. Då stannade vi ändå två gånger för att tanka och en till gång för att kissa. Å det var inga problem. Det här med att åka bil 2-3 h brukar oftast fungera. Det är när det blir 5-6h som rastlöshets känslan infinner sig.


Sen bilresan igår körde vi ju Vimmerby – Stockholm på knappa 4h. Vi stannade bara en gång på en mack och köpte lite lunch & fika iform av smörgåsar, kaffe, juice och bulle. Så vi satt och njöt i solen en stund innan vi for vidare.

Igår var nog min räddning ”klubbor”! Jag hade lovat Oscar en klubba om han åt upp sin frukost och även en om han åt upp sin lunch. Så mutan funkade, han satt med sina klubbor en halv timme var tror jag. Så nu blir nog lördags godiset bara ett äta klubbor. Så uppskattat och bra tidsfördriv. Vi hann även med och kolla på en Emil film och Pettsson och Findus oxå. Han ville helst se Madicken eller Pippi, men de filmerna hade vi inte med oss.

Känns så himla härligt att det funkar att åka bil längre sträckor numera. Dock beror det säkert på dagsformen oxå och vilket humör han är på, men den här helgen funkade allt fin fint. Ingen lång bilresa in planerad nu på ett tag, bara ”kanske” en flygresa, men då behöver man ju inte sitta still hela tiden och vara fast spänd hela tiden 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.