Liniz's resor

Sista kvällen på Rhodos…

Vi ville såklart hinna med så mkt som möjligt sista kvällen och njuta lite extra eftersom vi redan ikväll är hemma igen. . .


Det här med att poosa och ta fina bilder är ju inte alltid så lätt, men jag tycker oftast bilder när man inte tittar in i kameran och ler brukar bli de bästa bilderna. Eller vad tycker du?


Efter middagen var det Teen Idol, där barnen fick stå på scenen och sjunga sina favorit låtar och det var så himla bra. Så många duktiga barn. På bilderna är Rositas söta döttrar som är 9 och 10 år som båda framförde ett varsitt bidrag solo och var super duktiga. Imponerande vad barnen kan alltså.


Sen var det såklart det sedvanliga Minidiscot, men efter en stund gick vi till en liten lekpark med hoppborgar som fanns precis utanför hotellet där vi inte hunnit med att gå någon annan kväll. Så vi tog tillfället i akt sista kvällen.


4 Euro kostade det att hoppa i hoppborgarna… Å några bra bilder blev det definitivt inte…. Men han ville ju såklart inte stå still i en hoppborg! Sen hade de även några karuseller som kostade 1Euro att åka, så perfekt variation om man tröttnar på hotellets lekparker / Miniland.

Strax innan 21 var Oscar super nöjd och trött och hoppade självmant upp i vagnen, så då gick vi till rummet för att packa… Finns det något tråkigare än ser packa när man har varit på semester?! Med andra ord en riktigt fullspäckad kväll! Semester it is….;)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.