Liniz's resor

Mysiga frukost stunder på terassen

På den här semestern har vi inte köpt till frukostbuffén på hotellet. Vi brukar sällan göra det när vi inte har all inklusive, dels för att det ibland kan vara jobbigt att passa tider. Här är ju klockan en timme mer än den är hemma på morgonen och i vår familj gillar vi verkligen att sova på morgonen.


Å dels så tycker vi det är super mysigt att sitta ute på terassen och njuta i morgon solen och spana på allt folk som går förbi.


Varje morgon går även maken till affären och köper färskt bröd, så vi har vår egen lilla frukostbuffé med både hårt och mjukt bröd, smör, ost, kaviar, Nutella, sylt, frukt, kex och juice och sen såklart kaffe & the. Riktigt smarrigt! 😉

Idag ska Oscar strax iväg på Lollo & Bernies Breakfast Party och vi ska avnjuta ännu en mysig frukost på terassen!

Vad föredrar du på semestern? Frukostbuffé eller egen frukost på balkongen / terassenom ni bor i en lägenhet?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie

    Köper alltid frukostbuffe. Få slipper man allt handlande och man kan välja bort alla kolhydrater 🙂
    Precis som Linn så väljer vi att äta utanför hotellen. Större variation och vi gillar i te heller känslan av skolmatsal. Sunwing Alcudia Fino är dock ok om man väljer att inte bo i huvudbyggnaden.

  2. Linn

    Ser ut som att ni har en skön semester på Sunwing Kallithea Beach!

    Vi köper alltid till frukostbuffe på Sunwing just för att vi är morgontrötta och gärna kommer till dukat bord på morgonen. Semesrerlyx! Dessutom har frukosten öppet så länge att det aldrig blir stressigt att hinna dit.

    Däremot kör vi aldrig inklusive eller all inklusive på Sunwing. Aningen för ensidig mat och hög ljudnivå av det lilla vi sett av det (blir ungefär som en Ikearestaurang i lunch- och middagsruschen). Vi gillar istället att äta lunch o middag helt på olika ställen på Sunwing och göra besök på restauranger utanför också. Glass och annat gott köper vi mycket och ofta på semester på resorten.

    Ha en fortsatt skön resa!

    Hälsning,
    Linn