Liniz's resor

Grymma barnpooler på sunwing

När man är ute och reser så tycker jag att barnpooler är väldigt viktigt. Oscar älskar ju att bada i pooler, så är han nöjd och glad så är ju vi såklart oxå det.


Sunwing Side East Beach i Turkiet hade de jätte bra barnpooler med UV-skyddstak, vilket är super bra för barnen. De hade liksom två avdelningar med pooler, då hotellet är uppbyggt i två delar. I stort sett såg det relativt lika ut. Vi bodde på och hängde på huvudbyggnad sidan där vattenrutchebanan även fanns. Men andra sidan var lite lugnare.


Sen fanns det även en avdelning som var lite grundare i den större poolen där även Oscar badade. I poolen med vattenrutchebanan tror jag poolen var uppvärmd, men i de andra vette tusan om dr var det?! Det var inte jätte kallt att bada i den stora poolen, men lite för en badkruka som mig. Oscar badade glatt, men vi var snabba med att byta kläder på honom när han kom upp så han
Inte skulle bli kall.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.