Liniz's resor

Sunwing Resort & SPA Bangtao Beach

Nästa gång vi reser till Thailand funderar jag på om vi ska bo på Bangtao Beach och Sunwing Bangtao Beach.


Jag var ju där i förra veckan och spanade in hotellet för att se hur det ser ut. Det påminner en hel del om Sunwing Resort Kamala Beach, men jag tror anläggningen är aningen mindre och har lite mindre poolområden.


Hotellet är ju relativt nybyggt och verkligen super fräscht. Trevåningshus med olika rumstyper och längst ner fann man de berömda Happy Baby rummen med inhängad terass som vi verkligen gillade starkt på Sunwing Resort Kamala Beach. Perfekta när man reser med en bebis eller små barn.


Terassen verkade möjligtvis en aning mindre, men annars är det ju ultimat att bo i om man har små barn eller har med sig barnvagn.


Det fanns även två små barnpooler, här ser ni den ena med en giraff i och bakom skymtar en lite mindre barnpool.


Nere på stranden, där en strand bit tillhör Sunwing Resort fanns gott om solsängar och parasoller för den som föredrar stranden före poolen. Dessutom fanns det en uppsjö av barnleksaker / bra saker att ha när man är på sol & bad semester i Thailand. Jag vet att fler av er har frågat efter vart vi har köpt Oscars uppblåsbara flytväst och den är just ifrån Thailand. Som ni ser på bilden så fanns det även sådana där.


Sunwing Bangtao Beach ligger ju precis på stranden och vill man inte ligga precis nedanför stranden eller ligga lite mer avskilt och nästan ensam kan man bara promenera längs den ca 7 km långa och härliga stranden och hitta sitt eget lilla mys ställe. Antingen direkt på stranden eller vid något mysigt beach hak!

Jag är riktigt sugen på en semester resa till Bangtao Beach igen. Så det får inte dröja alltför länge innan jag åker dit igen! Å för er som redan bokat Sunwing  Bangtao Beach – mycket bra val!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda

    Vi kom hem den 22 dec och har varit tre veckor på Sunwing Bangtao – Supernöjda! Andra året på raken för oss och vi skall boka nästa resa i dagarna. Då kommer vi ha en liten till med oss också 🙂

  2. Petra

    Var där för tre år sen och trivdes jättebra!! Funderar på att boka en resa dit nu i mars, men är också sugen på att prova ngt nytt då vi varit i Thailand fyra ggr. Funderar på Mexico, men vart skall man åka? Det skall vara barnvänligt då barnen är 1,6,8 år. Har du några tips?
    Sen är jag nyfiken på vart eran resa skall gå nu i vinter, kan inte se att du skrivit om den än!! :-))