Liniz's resor

Även tomten kom igår ;)

Vi eller alla barnen hade helt enkelt vart så snälla i år så alla fick träffa tomten även igår i Dalarna. Undrar om det är samma tomte som finns i Stockholm och i Dalarna. Tänk när sådana frågor dyker upp hos barnen.


I väntan på tomten frestades vi av alla fina paket och åt en massa god mat hos mamma. Och ”kusinerna” hann lagomt sätta sig i soffan och sätta på en film innan tomten kom gående längs vägen med en fackla!


Alla barnen blev super glada och tomten delade ut fantastiska klappar.


Oscar fick bland annat ett par skidor i sitt största eller längsta paket. De har såklart invigts idag. Mer om det i ett senare inlägg.

Imorn firar vi ”jul” igen med min pappa och farmor! 🙂 Så en härlig dag till njuter vi av Dalarna! Det är så skönt att vara ledig och mysigt att vara här uppe. Tyvärr jobbar ju maken på fre så vi måste åka hem imorn, sen har vi ju Disney on ice inbokat på lörd oxå i Globen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Kaffemorsan

    Åh va härligt med 2 julaftnar, fina bilder!

    Det var min man som gjorde min header i bildprogrammet Picasa som man gratis kan ladda ned på datorn! Så har du tid kan kan man spendera lång tid där som jag gjorde fast utan resultat, eller så låter man mannen försöka=)

    kram på dig