Liniz's resor

Hotell lyx & skumbad!

När jag är iväg och bor på hotell så passar jag alltid på att bada badkar om det finns. Det är så underbart! Eftersom vi inte har badkar hemma så uppskattar jag det lika mycket som Oscar. Vad är inte mer avkopplande än att ligga i ett bad med en tidning?!


Helst lyxar jag till det ordentligt med ett skumbad, ansiktsmask på, passar på att fixa pedikyr och kör en massa härliga krämer! Lyxar till det med the best of the best både vad det gäller ansiktskrämer & ansiktsrengöring liksom ansiktsmask. Härlig och skön body lotion och fotkräm så fötterna var babylena efter min egen lilla fotvård liksom händerna med min nya handkräm.

Jag prioriterar min lilla lediga / vilotid väl när jag är borta hemifrån. Mycket står på agendan förutom sömn, men ofta försöker jag hinna med ovanstående ritualer för ett härligt välbefinnande och försöka se pigg & fräsch ut.

När jag inte hinner eller orkar tvätta håret har jag världens bästa torrschampo som dessutom ger bra volym. Bra produkter = glad och fräsch mamma! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mrs. DeMarkey

    Åh nej jag har missat allt sånt, hur håller du koll och minns allt? Jag får ibland mail som jag inte ens hinner läsa i tid och missar allt. =) Tur att du finns och påminner mig måste jag säga. Jag ska kolla om jag kan hinna med och anmäla mig till torsdagen eller vad det nu än var.

    Kram