Smarta Wipes att ha i bilen! – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Smarta Wipes att ha i bilen!

Har ni sett att Libero har kommit ut med nya Wipes som man kan sätta fast på bilrutan?


Hur snart som helst ju att alltid ha Wipes hängande så man slipper börja leta efter dem i väskan eller nåt liknande. Jag gillar även när det är en ordentligt återförslutningsdel så man kan stänga ordentligt så de inte torkar ur! Wipes i bilen behövs nog ganska länge om man ex äter frukt eller nåt under bilresan eller är förskyld, oavsett ålder! Även jag kan kladda ner i bilen 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Jag vet inte om jag kan sy heller egentligen, men Toves föris gav oss föräldrar i uppgift att sy en sån docka så jag gör så gott jag kan iaf! 🙂

    De där wipsen är jättesmarta ju. Har en sån förpackning hemma jag med. Att sätta paketet i bilen var ju ett riktigt bra tips ju. 🙂

    Ha en fin dag!
    /Ida