Liniz's resor

Natusan Bedtime för bättre sömn :)

Jag har fått hem Natusan Bedtime serien som ska ge god natt sömn med deras  god natt-rutin i tre steg som tillsammans med den milda Natusan Bedtime-serien som ska hjälpa föräldrar och bebisar till en bättre nattsömn. Detta skulle jag behövt för typ 1,5 år sen….skämt och sido…. Oscar har egentligen aldrig sovit riktigt bra om nätterna 🙁 Vilket såklart har varit och är  jätte jobbigt. Ibland har vi fått in rutiner och han har sovit hela nätter, men sen har han alltid blivit sjuk, fått en tand eller något liknande som liksom har stört natt sömnen så vi har vart inne i dåliga nätters sömn igen. Så är det fortfarande ibland. Det är såå frustrerande och jag vet inte vad jag ska ta mig till ibland vissa dagar. Peppar peppar ta i trä så sover han OFTAST bra, men inatt var en sån jobbig natt igen….typiskt när jag inte kom i säng förrän vid 1 och sen vaknade han flera ggr….. Igår natt hade han vaknade och sagt Aj aj i benen, så kanske har han växt värk? Hur vet man om sitt barn har växtvärk? Tyvärr har ju vi inget badkar men jag ska i möjligaste mån i alla fall testa detta få se OM det hjälper?! Tvätta håret i sitt nya schampoo ska han definitivt få göra 😉

1.       Kvällsbad – Börja kvällsrutinen med ett avslappnande bad, vattnet bör hålla ca 37°C. Häll gärna i några droppar av Natusan bedtime bath för en mild och skonsam rengöring av din bebis hud och hår. Har din bebis redan fått mycket hår, finns det milda schampot Natusan Bedtime shampoo att tillgå. Det har en lugnande doft av lavendel och är lika milt för ögonen som vanligt vatten.

2.       Babymassage – Efter torkningen, men innan du klär din bebis för natten kan du passa på att ge honom eller henne en mysig massage. Se till att det är lugnt och stilla under hela massagestunden. Använd er gärna av Natusan bedtime baby oil, en återfuktande och skyddande olja som passar perfekt till babymassagen innan sängdags.

3.       Lugn stund – Efter badet och massagen är det viktigt att din bebis får chans att behålla lugnet. Undvik lek och läs istället en saga eller nynna lugnt och stillsamt, så lär du din bebis att hitta lugnet i sig själv. Se även till att skapa en rogivande miljö i sovrummet och se till att det inte är för varmt.

        Natusans Bedtime-produkterna är alla milda och har genomgått hudirritations- och allergitester.


Jag hoppas att dessa produkter kanske kan hjälpa lite? Sover din bebis / ditt barn bra? Har du några bra tips att ge mig för att få honom att sova hela nätter jämt? Alla tips mottages tacksamt. Ett tag sov han 20-07 vilket var super bra, men sen har han ju vart lite förskyld under hösten och hostat en del, så även om han egentligen inte har vaknat så har ju jag hört honom hosta och sovit super dåligt. Let me know dina bästa sova hela natten tips. Han har sovit i eget rum i egen säng i över 1 år, men han vaknar ofta och vill ha sin napp….

Alltid när vi reser utomlands så tar vi med oss badskum och nästa gång blir det definitivt bedtime bath och hoppas på att vi får ett badkar på rummet 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linda kw

    Låt han sova hos er, jag brukar lägga mig i barnens säng om det kommer in till oss- alla får sova!
    Ang växtvärk, ge honom Ipren om han klagar, det gör fruktansvärt ont! Felix har haft mkt ont av växtvärk!

  2. Anneli

    Mitt tips är att ta över honom i er säng när han vaknar första gången, inte hålla på och strida för att han ska sova hela natten i egen säng. En annan bra grej är att sprida ut ett gäng nappar i sängen runt honom. Förhoppningsvis hittar han någon av dem när han vaknar.

  3. Ewa (mamma till 6 döttrar)

    Frallan (Alice) kommer varje natt över till min säng… och så gosar hon ner sig under mitt täcke och somnar som en sten 🙂 Nu lider ju inte jag precis av detta 🙂 Det är min ”sista” lilla tjej och jag vet att det kommer en dag när hon inte kommer att komma över och då är hon stor 🙂
    Då tänker jag att jag får ta att min kropp känns mörbultad ett tag framöver 🙂

    Kram