Liniz's resor

Angry Birds nyheter!

Ingen blir gladare än Oscar (& jag) när det kommer hem trevliga lukta gott produkter! Nu senast fick vi hem Angry Birds by Lumenes produkter som är rätt nya och har olika bärdofter – så goda!


Handkrämen är just nu min favorit . Den här tiden på året blir ju händerna så torra när man tvättat dem så ofta, så då passar det bra att smörja in händerna med denna blåbärs Handkrämen! Även Oscar vill smörja in sina små söta händer när mamma gör det! Ja, de lär ju sig det man gör….De små söta liven 😉

Smidiga förpackningar att packa med sig på resan oxå!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. angelixa84

    Nja, jag äter knappt alls om dagarna, därför jag är sjukskriven. Vill inte direkt gå ut med varför jag inte äter något och tränar så som jag gör, men vissa lägger ihop ett och ett :/

  2. angelixa84

    Men hjärtat du, det känns snarare som om jag ska vara den som frågar dig om hur man får fler läsare. Gissar på att du har fler än jag.

    Det jag gör är bara att se till att blogga ofta, hålla mig till min ”nisch” eller hur man ska förklara, sen se till att läsa/kommentera andra bloggar för då hittar dem till en genom den vägen.

    Gör faktist inte så mycket mer.

    Hur gör du?

    http://thisismylife.nu/