Liniz's resor

Dagens outfit; Joha Ullunderställ

Jag håller på att kittar Oscar för fullt nu inför en kall höst & vinter och det är mycket som måste införskaffas i klädväg. Allt han hade förra vintern är mer eller mindre urvuxet!


Minst två Ullunderställ känns som ett måste. Detta fina Ullunderställ i blått har jag hittat hos Joha. Stil rent i två blåa nyanser och mjukt och skönt i marin ull.


Jag hat redan börjat klä Oscar i tre tunna lager kläder. Ullunderstället är såklart lager 1 närmast kroppen för att hålla värmen bäst!

Använder du Ullunderställ på dina barn? Om inte hur klär du dem?

Inom kort kommer jag även att tävla ut ett Ullunderställ från Joha – så håll utkik!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ane

    Sista vinteren hade mine två pojkar (3 och 5 år) bara ullunderställ på sig när de var inna på dagis. Det är helt perfekt – och så får de fleece som extra lager när det är riktigt kallt. Ullstrumpor är et måste – höst, vinter och vår. Barnen är så nöjda med ullkläderna! Och personalen tyckar också att det är bäst med ull. På helgerna när barnen fritt kan välja kläder, så väjla dom ullunderstället..!!
    Jag har inte köbt dom dyra märken, men i stället hittat andra bra och prisvärda märken e.g. Care/CeLaVi (syskonhuset.se) och Pierre Robert (hos COOP).
    Mvh Ane

  2. Linda

    Hur har du tänkt på dagis, ska Oscar ha på sig underställ där också eller kör du detta bara på helgerna och när ni är hemma och ute o leker?
    Vi har inte haft ull som underställ tidigare utan kört med funktionskläder från olika märken (Helly Hansen, everest) o så fleece över….

    kram