Liniz's resor

Ännu en härlig dag på stranden…

Idag sov busfröt jätte kort, en man kom och knackade på dörren med en vattenflaska och väckte oss, så O ville inte alls somna om…. Irriterande måste jag säga, men vad gör man?! Vi är så glada över den timmen han sover på dagen och allt flyter på så himla bra när han har sovit.


I alla fall tog vi med oss en varsin glass och gick ner till mormor som redan låg och solade på stranden. Det är ändå rätt mysigt på stranden, då de har långa solskydd så Oscar kunde sätta sig i sanden vid våra solstolar och leka.


Sen gick jag en promenad längs stranden. Men det var sjukt jobbigt då fötterna bara sjönk ner i sanden. Så jag gick bara ca 30 min. Men skönt å röra på sig lite. När jag kom tillbaka satt Oscar & mormor i vatten brynet och lekte. Så jag och Oscar fortsatte med det en stund, så härligt och sitta i havet när vågorna sköljer över oss!


Oscars fina och smarta solskyddsdräkt kommer ifrån Zunblock. Välanvänd och praktiskt. Den har vart med både till Thailand i mars 2v och Turkiet i juni 1v, men passar fortfarande utmärkt. Möjligtvis att den har blivit lite solblekt, men hellre det än att Oscar bränner sig. Jag är så rädd om honom och solskyddsdräkter känns som ett måste när solen är så stark. Jag ser så många små barn som springer runt i små badbyxor och frågan är hur mycket solskydd de har på sig?! Var alltid rädd om ditt barns hud. De är ju liksom för små för att skydda sig själva!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Fröken M

    guuud va härligt ! Jag är sååå avis på er som får njuta av sol och bad !!

    Boken är rätt ny, men håll utkik för jag har som sagt några ex att tävla ut framöver 🙂

    Njae, det blir lite drygt 35 tim/v, men ons, tors och fred kommer jag jobba 10 timmars pass, så jag bestämde mig för att måndag får vara ledig dag och tisdag halvdag så jag hinner umgås med V och grejja lite hemma oxå 🙂

    Kram