Liniz's resor

Vinn familjekryssning med Mumin :)

 Jag bloggade ju tidigare om att vi har bokat en familjekryssning med Mumin en helg i augusti. Nu har EN av er chansen att vinna en familjekryssning med Mumin  med TallinkSilja som ni kan åka på under er semester nu i sommar 🙂

 
 I priset ingår;  

  • båtresa nattur t/r, hel A-hytt (2 vuxna + 2 barn (0-11 år).
  • entré till Muminvärlden

 Värde: från 1668:-

 Priset är giltigt t.o.m. 25.08.2012 

 
 
Att tävla är som vanligt enkelt.
 
DELA detta tävlingsinlägg på din egen Facebook sida och lämna en kommentar i vilket namn du är med och tävlar i bara 🙂 (Ett extra plus om du har en egen blogg och bloggar om det!)  
 
Tävlingen pågår fram tills lördagen den 14 juli kl 23;59.
 
LYCKA TILL 🙂
 
Tävlingen görs i samarbete med;

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria Reuter

    Vilken mysig semeser resa!! Jag vill gärna vinna och överaska min make och våra två barn med en semestertripp! Jag delar på facebook!

  2. madde

    Tänk tänk om vi skulle vinna? Vilken underbar överraskning för vår lilla 3 åring:) Som snart blir storasyster!! Och skönt med lite familjesemester innan den lilla nya kommer!
    Madelene Elisabeth Jacobsen på FB – har delat tävlingen! 🙂

  3. Cecilia

    >Gillat och delat på Facebook och håller nu tummarna 🙂 Detta är precis vad vi funderat på att göra då dottern är så förtjust i Mumintrollet just nu och sonen bara vill åka stor färja.

    Ha en bra dag//Cecilia Engström

  4. jessamy

    Tävla ska så klart vara enkelt. Tänk att glädja dottern med detta då hon för tillfället avgudar lilla My 🙂

    Jag delar på min logg. Linnéa Möller.

    Ha en bra dag.

  5. Anna Jonsson

    Vilken härlig tävling, jag är jättegärna med!
    Hoppas kunna överraska världens bästa tjej, med en resa till hennes favoriter ”Mimumtrollen” som hon säger! 🙂
    Tipsar om tävlingen på min logg.

    Soliga hälsningar
    Anna Jonsson

  6. Rosita

    Liniz, jag överlämnar min lott i dragningen till Elisa. Blev så berördas hennes berättelse. Vet att det är ett lotteri men två lappar i dragningen ger i af större chans än en lott.
    Kram Rosita

  7. nathalie

    Skulle jättegärna vilja vinna och överraska min familj på en resa. Det är ju inte världens billigaste men dem skulle blivit så glada om dem skulle fått åka ut. Skulle betyda jätte mycket om bara vi i familjen skulle kunnat göra något tillsammans – bara vi.

    Har skrivit på Nathalie Hofvander @ Facebook.
    Håller verkligen tummarna just nu!

  8. Elisa Huolman

    Hej!

    Jag är gärna med och tävlar. Är en ensamstående mamma till en liten flicka på 5år som jag kärleksfullt med humor kallar ” Lillfisen” . Hennes pappa dog för 1,5 år sedan, och första året åkte vi ingenstans på semestern p.g.a sorgen.. Detta år har vi ”Hemester” (semester hemma) då ekonomin inte tillåter större utsvävningar, men det skulle kännas så gott om hon också fick komma iväg och göra nått som hon minns och kan berätta om sen när hon är tillbaka på dagis, för förra året var hon lite avis då det andra barnen berättade om resor och utflykter. Och som mamma känner jag ständigt dåligt samvete att inte kunna ge henne allt hon förtjänar.

    Delar och håller tummarna för att Lillfisen ska få träffa Mumintrollen i mammas hemland!

  9. Sanna

    Hej,

    Har delat på FB (Sanna Kaakinen) och är väldigt gärna med och tävlar. Vore så roligt att visa Muminvärlden för min dotter, så mycket som vi har pratat och läst i alla böckerna där hemma om den underbara världen.

    (Tävlar ifrån min mammas dator, då jag ej har någon nu under sommaren i fall du tittar på ip-nummer då hon troligtvis också kommer tävla här).

    Kram Sanna

  10. Anna L

    Jag är superdupergärna med och har lagt upp det på min fb – Anna Lundkvist

    Hoppas på turen.

  11. Rosita

    Jaaa, jag vill jättegärna vinna! Läste på Resa med barn-sajten att det var ett så bra utflyktsställe för barn i olika åldrar och det har ju verkligen vi (6 resp. 7½ år mellan den yngsta och de två äldre barnen). Dessutom har vi vänner i finska Borgå som ”alltid tjatar” om att vi ska hälsa på, det vore såå skoj att träffa dem. De skulle utan tveckan besöka Muminvärlden och träffa oss 🙂

    Ååå som jag hoppas. Och delar på Facebook såklart (Rosita Lincoln).

    Tjingeling, njut egentid med maken 🙂

  12. Linda KW

    Jag är helt klart med och tävlar. Har bloggat om detta på min blogg->
    http://blogg.loppi.se/linda/2012/07/09/tavla-med-liniz-silja-line-och-mumin/ och gillar givetvis på FB (Linda Koski Wikström).

    Vår plan var att åka till Muminlandet (Mumindalen som kidsen säger:)) i år, dels för att visa barnen Finland, där jag är uppvuxen, och för att våra barn gillar Mumin väldigt mycket. Dock visade det sig att alla avgångar vi hade på förslag var fullbokade…. så om jag vinner denna tävling skulle hela familjen bli väldigt glada!

    Håller tummarna!

  13. Linda

    Vore rena drömmen då jag är en ensamstående mamma som är sjukskriven!
    Har just därför inte så mycket pengar att röra mig med tyvärr…

    Tävlar med mitt namn : Linda Ohlsson på Facebook

  14. Nathalié Teodorson

    Nämen ååh vilken kul tävling! Är självklart med och provar lyckan. Jag umgås inte ofta med min syster och hennes två barn, så detta vore alldeles perfekt att åka på i sommar med dem. De är 3 och 8 år och min syster fyller 40 i November, så detta skulle ju kunna bli en lite tidig present till henne =).

    Vore så himla roligt att få besöka Mumindalen, även för mig!

    Delat på Fb också, Nathalié Teodorson, https://www.facebook.com/OnlyYarp

    Håller tummarna,
    Kram Nathalié

  15. Jessica S

    Det här vill jag verkligen vinna! Kommer vara själv med mina två vildingar en vecka i augusti. Om man inte konstant sysselsätter dem klättrar de på väggarna, bråkar och kivas och är inte bra för min mentala hälsa 🙂 man blir tokig! Att resa iväg på mumin-kryssning skulle alltså vara den perfekta lösningen för oss. Barnen (och jag) gör nåt kul och min hälsa förblir intakt sommaren ut! Kanon!

  16. Johanna - Maersta

    Delar på FB: facebook.com/maersta och skriver strax ett inlägg i bloggen också. 🙂

    Åh, det vore ju toppen att vinna en sån här kryssning! Har varit sugen att åka på nåt kul med barnen men i år har vi inte haft möjlighet att göra något som kostar pengar. Grannarna åkte dessutom på en kryssning häromveckan och dottern var väldigt ledsen att hon inte fick åka med… Så detta vore verkligen ett kanonpris för oss!