Liniz's resor

Gröna Lund med små barn – javisst :)

En annan favorit på Gröna Lund var Tuff-Tuff Tåget. Det kunde vi oxå åka hur många gånger som helst 🙂


När vi kom runt 13 tiden var det världens kö, men när vi skulle åka hem på kvällen runt 18 så var det nästan ingen kö alls så jag tror vi åkte tåget fem gånger på raken!


Däremot Nyckelpigan var desto mer populär där fick vi köa dryga 15 min varje gång så vi åkte tyvärr den bara två gånger. Alla barnen ville åka den flera gånger. Men det var ganska jobbigt att stå i kö länge med Oscar han var riktigt otålig och ville absolut inte stå still och vänta på sin tur. Kanske inte heller så lätt för en liten vild 2 åring att förstå att man måste stå i kö hela tiden heller?!


Så vi passade på att åka så mycket som möjligt istället när det inte var så långa köer eller där det inte var så långa köer. Ett bra tålamod är ju verkligen en bra egenskap att ha, eller åtminstone försöka ha med sig för en bra dag på Grönan 😉


När vi kom runt 13 tiden till Gröna Lund var det ju tok mycket folk och gigantiska köer överallt. Men man märkte att på em runt 16-17 tiden började det avta med folk och köerna blev mindre. Så jag gissar att många är där till 11 när de öppnar och sen kanske barnen tröttnar efter 6h, liksom vi.


Vi var ju oxå där i ca 6h vilket var alldeles lagom. Barnen ville stanna längre, men de skulle trots allt åka hem till Dalarna sen, så det fick helt enkelt räcka. När vi åkte hem vid 19-tiden kom det massor av folk igen och långa köer för att köpa Åkband. De sänker nämligen priset på Åkband från kl 19.

Hur tänker ni kring ett besök på Gröna Lund? Är det bäst med en heldag eller kvällsaktivitet?

För oss är det omöjligt med en kvällsaktivitet eftersom Oscar lägger sig runt 19,30-20 tiden. Men det funkar ju såklart med större barn som är vakna längre.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.