Liniz's resor

Barnrabatter på resor!

Jag är ju på jakt efter de bästa barnrabatterna på resor med barn nu 🙂 Så jag spanar runt lite. Vi planerar ju att åka på en resa i slutet av aug el början av september med Oscar och då är han ju inte min lilla ”infant” längre som åker med på ett ”banan skal” längre utan, få får han ju en egen flygstol och vi får betala lite mer för honom 😉

 

Denna sidan som VING publicerar med sina bästa barnrabatter beskriver även vilka tider på året som det är billigast att resa med barn OCH vilka olika hotell de har barnrabatter på. Däremot står det inget från pris så man måste gå in på de hotell som man har tänkt sig att bo på och spana in priserna.

Jag tyckte det ändå var intressant att läsa hur de har delat upp säsongen och ville dela med mig det med er. Beroende på vad man har för budget och när man har tänkt att ta semester så kan man ju anpassa sin semester och budget efter detta säsongsförslag oxå!

Jag ser nu att det är super låg säsong just 11-31 aug. Vilket passar oss super bra. Vi gillar ju att resa i slutet av aug och förlänga sommaren med 1v och det är oftast då som klimatet är det bästa runt Medelhavet. Eftersom vi har ett landställe på Västkusten som vi besöker varje sommar oftast ca 1 månad i juli, så åker vi ALDRIG utomlands på somrarna, därför gillar jag att åka 1v i slutet av maj och 1v i slutet av aug vilket passar oss fantastiskt bra. Det är oxå vädigt bra klimat för barn oftast då.

Sommar 2012

Säsongskalender – när är resan billigast?

Superlåg Lågsäsong Mellan Högsäsong
11/8-31/8 1/3-10/6 11/6-24/6 25/6-10/8
1/9-10/9 11/9-10/11
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.