Sicilien med barn! – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Sicilien med barn!

Sicilien tycker jag såklart oxå skulle vara en upplevelse med barn. Sicilien tillhör ju liksom Sardinen oxå till Italien. Jag har aldrig varit där själv heller, men blir riktigt sugen att åka dit när jag ser på bilder och läser om Sicilien.

Sicilien är Medelhavets största ö lockar med både sandstrand och den italienska goda maten.

Skulle jag resa till ön med barn skulle jag nog gärna välja att resa till Giardini-Naxos och hotellet Naxos Beach. Jag gillar ju när hotellen har pool och barnpool samt ligger nära stranden och sen får det ju gärna vara lite barnunderhållning på hotellet. På detta hotellet kan man även välja att boka till halvpension eller all inclusive, vilket kan vara skönt att ha 🙂

Har man barn som gillar att åka bil kan det nog vara en upplevelse att åka runt på Sicilien och upptäcka alla godbitarna av ön.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.