Fiddler Acapella – resesulky – Liniz's resor
liniz2013

Liniz's resor

Fiddler Acapella – resesulky

 Jag har även fått en fråga angående vår resesulky Fiddler Acapella som vi köpte på Barnbutiken i höstas innan vi åkte till Rhodos vår andra gång i höstas.

“Tror du att Fiddler A Capella är en bra vagn till våran 4,5 mån gamla Minou när vi ska till Thailand?
Hon kan ju inte sitta själv än, men gör gärna situps om hon legat för länge:)
Tack för svar!
Mvh.
Martin “
 
Hej Martin!
 
Vi köpte ju Fiddler Acapella resesulkyn åt Oscar när han var 15 månader och den funkade verkligen tipp topp åt honom. Nu kommer ju er lilla Minou vara mycket mindre, men eftersom vagnen har fullt liggläge så borde den ju funka utmärkt åt henne ?! Det som kanske kan vara bra att ha är kanske några extra filtar eller någon liten kudde att lägga i så det blir lite mysigare och mjukare för henne, eftersom hon är så pass mycket mindre än Oscar.
 
Vi reste ju till Thailand med Oscars Teutonia Fun för drygt 1 år sen, när han var 7 mån och det ångrar jag faktiskt….Den var så himla stor och klumpig att släpa på, så det var rätt jobbigt. . . . Dock så var den ju toppen när vi väl var där för han sov så himla bra i den.
 
Fiddler Acapella är ju dessutom en väldigt prisvärd resesulky och vi flög ju med den till Rhodos i höstas och den höll hur BRA som helst och var väldigt enkelt, så vi var som sagt super nöjda. Så vill man ha en enkel, stilren och snygg resesulky som funkar alldeles utmärkt kan jag verkligen rekommendera den 🙂

Oscar trivdes hur bra som helst att åka runt i den och min skötväska passade utmärkt att ha på den och dessutom fanns plats för lite strandleksaker i den lilla korgen under! Go for it 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
liniz2013

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.