Liniz's resor

Sardinien med barn!

Nu mina kära vänner är det JULAFTON och vi ”öppnar” sista luckan i Liniz´ julkalender 🙂 Jag hoppas ni har inspirerats mycket av alla härliga sommar resmål som jag har tipsat om när ni ska iväg och resa med era barn?! 😉 Såklart kommer det flera resmålstips inom kort.

Men Sardinien är en ö som jag gärna vill besöka. Jag har både hört och läst en massa om Sardinien och när man ser på bilder om vad Sardinien har att erbjuda så blir man verkligen ännu mer sugen att resa dit 🙂

Reser man med barn till Sardinien så kan det nog vara ett bra alternativ att välja Alghero och kanske ett familjevänligt hotell som Oasis. Där kan man välja både om man vill bo på hotell rum eller i lägenhet, vilket förmodligen är en smaksak?! Jag kan tycka att båda delarna är bra när man reser med barn 🙂 Ofta tycker jag det är skönast när man inte lagar så mycket mat eller ingen mat på sitt hotellrum/lägenhet utan går ut och äter alla måltider. Men oftast serveras ju bara ex frukosten under en speciell tid, så vill man ha sovmorgon (om man nu har ån tur) så kanske man inte hinner upp och äta frullen 😉 Hihi…reser man med småbarn så gissar jag de flesta är morgonpigga 😉

Oasis har i alla fall både stor pool och barnpool och ligger relativt nära stranden. Dock 3 km från centrum, men det kan ju vara skönt att bo lite utanför stan och bo i lite lugnare omgivningar när man reser med barn.

Jag skulle även kunna tänka mig hyra bil en dag och åka runt på Sardinien och upptäcka den vackra ön 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.