Laila Högfeldt

Bajsar han så mycket?

Jag tycker verkligen om Stockholm som stad! Den är så fin med allt vatten och alla antika byggnader.

Efter Libero eventet i lördags så hängde jag lite med Josefin Knave, och ja! Hon är precis lika gullig och söt som man upplever henne på sina sociala medier, så underbar, härlig och naturlig. Vi gjorde en liten intervju som kommer att dyka upp på Youtube snart där hon pratar om hur det är att få ihop karriär och familjelivet, vilka framgångsknep hon har, vad hon reagerar på hos andra mammor och även om prestationsångest. Jag kommer att säga till när intervjun ligger uppe så klart! ♥

IMG_20161028_145400

Josefin var så gullig och bjöd oss på  M E G A  stora bullar. HUR GOTT? Jag åt en fjärdedel och då blev jag supermätt! Min kompis vad med och passade barnen under tiden, hon är så snäll, hihi 🙂

 

20161028_152755

Sedan gick vi tillbaka till hotellet som vi bodde på (Hotel Birger Jarl) som faktiskt bara ligger 5 minuter från LOPPI kontoret. Där möttes vi av en flaska bubbel, ett stort fruktfat och chokladpraliner. Precis vad vi behövde! Så gulligt!

20161028_152933

Här inne skulle jag, Niclas och Philip ha sovit, men det slutade med att Niclas bytte plats med William och fick sova ute i extrasängen eftersom att William inte våga sova själv där ute.

 

20161028_153129

Extrasängen ser ni längst till vänster.

 

20161028_153149

Här är goodiebagen från Libero. Den innehöll en BabyBuzz, en skötväska, ett par jättesöta tofflor, en filt, ett blöjpaket till nyfödda, en lotion, en schampoo och en duschkräm. Det fanns även med en smoothie, ett paket våtservetter och en necessär. Jag har säkert glömt någonting men som ni förstår så var den fullproppad med saker! Vi fick även med ett stort blöjpaket från Libero och sedan skickade Josefin med ytterligare två paket från kontoret. Så söt! ♥ Mina kompisar som kom förbi på lördagen undrade varför vi hade med oss så många blöjpaket. ”Bajsar han sååå mycket?” Haha!!

 

IMG_20161028_171808

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.