Jannice

1 juni.

Ny månad igen och det är väl nu sommaren börjar på riktigt va? =)
Tycker att den här våren har gått som himla snabbt men det har varit den finaste våren på många år. Eller har det ens varit vår? Det känns som att vi gick från vinter och flera meter snö till sommarvärme på bara några dagar.
Idag är det lite mulet här hemma och det har kommit en skvätt med regn. Det var ändå ganska skönt ute men det har blivit kallt inne på mitt kontor och jag ångrar att jag inte tog med mig en kofta. Sitter och dricker lite varmt te nu för att värma upp kroppen.
Imorgon ska det tydligen bli supervarmt igen och det passar väldigt bra då vi ska till Malin och Emil på fest. Det blir 5-kamp, grillning och en massa annat skoj! =)

Inatt har jag sovit stenhårt och jag var så jäkla trött när jag var tvungen att kliva upp. Var alldeles tjock i näsan och inte ett dugg sugen på att göra mig i ordning för att gå till jobbet.
Men sedan kom jag på att Takida släppte en ny singel inatt, den har gått på repeat hela morgonen och jag väckte Mats genom att spela låten i sovrummet ♥

En riktigt skön låt och den känns lite som gamla Takida. Känns så himla tråkigt att vi inte ska se dom spela något i sommar =(
Vi får nog kika på turnéplanen igen och se om vi kanske har möjlighet att åka iväg någonstans ändå!

Igår slutade jag lite tidigare för att göra min 7:e laserbehandling och sedan kom Nora och Freja och mötte upp mig på vårdcentralen.
Mats var i Sundsvall under eftermiddagen så Nora fick uppdraget att hämta Freja på skolan. Så tacksam för att hon kan ställa upp när det kör ihop sig med våra scheman!
Sedan tog jag med mig Freja och Amanda till biblioteket, Freja fick sitt allra första lånekort och hon lånade med sig 3 böcker hem.
Jag lånade med mig en bok jag med så nu har jag ett gäng som ligger och väntar! =)

Nu längtar jag efter min semester!
Inte ha några större planer för dagen utan bara göra det vi känner för. Läsa, sola, bada, träna och bara vara ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.