Jannice

En lugn påskhelg

Hej på er!
Nu är påsken över för den här gången, vi har haft en ganska lugn helg och inte firat på något speciellt sätt. Mitt humör har inte varit det bästa och jag har känt mig ganska låg men igår började det att vända igen :)
I torsdags kom mamma upp och klippte Nora och Amanda. Emelie var också med och stannade kvar hos oss över natten.
I fredags for Emelie hem till Stockholm igen och barnen blev överraskade med att äta middag på Pinchos med Sandra och Helena.
I lördags gjorde vi inget speciellt. Vi var ut till ett svinkallt Sälsten en snabbis, Amanda for iväg och spelade lite fotboll och Mats tog med sig Freja en sväng så att jag fick vila en stund.
Igår satt jag framför datorn några timmar för att rensa en jäkla massa bilder! Jag tömde både minneskortet och mobilen på bilder för att föra över dem till den externa hårddisken. Och som vanligt satt jag och de stora tjejerna och tittade på gamla bilder ♥

Modell: Freja  Fotograf: Nora

Det var verkligen skönt och välbehövligt att få några extra dagar ledigt. Nu räknar vi ner till sommarsemestern ;)

Mats knäoperation gick iallafall bra och han är på benen igen även om han har ganska ont fortfarande. Så fort stygnen är borta så kan han nog börja bygga upp lite muskler igen och förhoppningsvis springa lite försiktigt längre fram i vår!

Och vet ni!?! På torsdag ska jag äntligen få komma till sjukgymnasten i Sundsvall.. som jag har väntat och längtat! Kanske kan han svara på vad felet är och jag hoppas att det finns något att göra åt det. Håll gärna en tumme för mig :)
Jag längtar efter att kunna springa och röra mig precis som jag vill!

Hoppas ni har haft en fin påsk och att ni har fått njuta av det fina vädret ♥

Foto: Nora

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.