Jannice

Härliga snöflingor

God morgon!
Känner mig på ovanligt bra humör idag trots att jag är svintrött, vaknade inte ens av mitt första alarm imorse. Har inget minne alls av att det har ringt :)

Gårdagen:
-Cellprovet gick bra, kändes inte alls lika mycket som jag vill minnas att det gjorde sist. Skönt!
-Jag och Freja for och hälsade på Nathalie och barnen en sväng efter middagen, lika trevligt som vanligt även om det hinner gå flera månader mellan gångerna vi ses :/
Barnen lekte och vi satt och surrade och drack thé.
-Jag läste några kapitel ur boken `Mindfulness i vardagen´ medan Mats tittade på hockeyn. Ögonen gick i kors på mig redan 20.30 men jag lyckades hålla mig vaken tills att Nora hade kommit hem från träningen.

Har sovit som en stock inatt, jag vaknade till när Freja kom in men hon vände sig åt Mats håll istället för att börja pilla mig i munnen så jag somnade om direkt!

262E537C-4BCF-427A-8623-340E269CC373Det fortsätter att snöa här hemma, idag är det en sån där härlig pudersnö som singlar ner från himlen. Det var alldeles lagom kallt när jag gick och jag tog en lite längre promenad än vanligt då jag skulle lämna tillbaka en bok på biblioteket.
Jag njöt faktiskt av varje steg jag tog i detta vinterlandskap. Det var längesedan vi hade en sån här vinter och det var ännu längre sedan jag faktiskt uppskattade att vi hade vinter överhuvudtaget!
Det har hänt något med åren :)

Idag har vi inga större planer, vi får se vad som händer helt enkelt.
Jag hoppas på att få se något/några avsnitt av The Blacklist ikväll i alla fall :)

0B280682-F43F-41B2-8AAF-8104E766FB80

 

4C5227BA-A496-4EF7-9B16-0D7EA736FC56

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.