Jannice

En skön känsla

Hej på er!
Blåser det hemma hos er också? Jag trodde att det skulle bli en tung promenad till jobbet idag men det var bara på vissa ställen som det blåste rejält så att jag tappade andan. Det värsta var att det var isbana hela vägen till jobbet så jag har gått och spänt mig hela vägen för att hålla balansen och det gillade inte mina fogar så himla mycket. Men jag är framme och njuter av värmen och en kopp thé just nu medan jag startar upp alla program på datorn.
25D278DE-06C9-4AFC-AEE7-5919C4EF41EFIgår hade Mats packat ner julen i kartongerna och jag fick ett ryck och plockade undan allt skit som låg utspritt i lägenheten och vek berget med tvätt. Hann köra 2 nya maskiner också och så bäddade vi rent i sängen.
Älskar känslan när jag har gjort lite nytta under dagen, det är städat hemma och jag får sätta mig ner i soffan och bara ta det lugnt utan att känna en massa ”måsten”, Jag har svårt att slappna av helt när jag vet att det är saker som borde göras men jag inte orkar just då.
Jag och Mats såg klart på säsong 4 av The Blacklist (så jävla bra serie!) och Amanda såg på Idrottsgalan där hennes och Frejas skola vann priset som Årets peppare!! Så himla roligt :)

Nu ska jag starta dagen här, önskar er en bra dag! ♥

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.