Jannice

Tacksam!

Jag har haft några kvällar nu när jag har somnat utan värk i fogarna och benen. Jag tog en promenad hem från jobbet igår och gick hit imorse. Så länge det är plant och jag går i lagom takt så verkar det fungera!
Blir det lite motstånd så känner jag av det men då saktar jag ner farten istället. Jag ska försöka komma in i mina gamla rutiner med att promenera till och från jobbet igen men jag ska inte stressa på kroppen allt för mycket. Det är så himla skönt att jag kan röra lite på mig igen och att jag får i mig lite frisk luft på dagarna.
Det var rätt så kallt när jag gick imorse men jag var ändå så glad att jag faktiskt kunde gå överhuvudtaget!

Sakta med säkert ska jag stärka upp kroppen igen från grunden. Just nu har jag inget mål om att jag ska kunna spela innebandy igen utan att bara få en fungerande vardag där jag kan vara aktiv.
Kommer det en dag då jag känner mig stark nog för att spela så kommer jag bli jätteglad men jag ska inte stressa mig fram dit.

Det är lätt att ta kroppen för givet, att den bara ska fungera.
Jag har inte varit snäll mot min kropp. Jag har pressat den hårt och inte tagit hand om den.
Det ska jag försöka göra nu, ta hand om den inifrån och ut ♥

Det är många förändringar jag vill göra i mitt beteende men jag tar en sak i taget och gör det i en lagom takt så att jag inte faller tillbaka i samma mönster som förut. Jag vill göra förändringar som ska vara hållbara och inte bara göra en skillnad för stunden.

Idag är jag bara så himla glad att jag kunde ta den där promenaden!! :)

 

Today-I-Am-Thankful-Print-Free-Download

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.