Jannice

Välkommen 2018!

5a312646-6803-435b-a184-fee7b1075827

Jag välkomnar det nya året med glädje!

Den första halvan av 2017 var väldigt bra men sedan i somras så känns det som att jag har jobbat i en uppförsbacke. Min kropp är trasig och vill inte riktigt fungera fullt ut. Det har tärt väldigt mycket på mig fysiskt men även psykiskt.
Det kanske har märkts med tanke på min frånvaro, både här och privat. Jag har inte orkat göra särskilt mycket mer än att ta mig igenom dagarna med så lite värk som möjligt.
Jag har bara tagit några enstaka sakta promenader sedan i slutet av oktober. Jag har fått göra en röntgen av mitt bäcken och mina höfter men jag vet inte riktigt vad svaret betyder än.
Jag väntar på att få komma till en specialistsjukgymnast i Sundsvall för att få hjälp, väntetiden är ca 3-4 månader.

Julen har varit bra, vi firade julafton hemma hos Malin och juldagen hemma hos Mats syster. Vi har fått träffa nästan hela familjen under dessa dagar ♥
I mellandagarna kom Malin och barnen hem till oss och bara hade det mysigt.
Nyårsafton började vi med att ta med Freja till bandyplanen så att hon fick åka skridskor, det hade hon längtat efter! Som hon sa själv så hade hon ”tappat lite skills” sedan sist hon åkte men det gick bättre och bättre :)
Jag försökte åka lite jag med, jag har inte stått på ett par skridskor sedan jag gick i skolan och det var lite stappligt i början. Jag mindes också varför jag inte tyckte om att åka skridskor för 15 år sedan. Värken i fötterna efter bara några minuter var inte att leka med!
Men Freja hade väldigt kul i alla fall och det var huvudsaken.

df2da707-b3c2-460a-9478-a2cce4f33c57

Under kvällen var vi hemma, lagade god mat, åt efterrätt, spelade spel och väntade in tolvslaget.
Vi skålade och tittade på raketer från fönstret och sedan gick vi och la oss. Det blev en väldigt mysig och lugn nyårsafton och jag tror barnen var nöjda också.

Jag har inga nyårslöften men under året hoppas jag på att kunna hitta en bra balans i livet, att leva mer i nuet, bli mer medveten, att få känna mer glädje, att få skratta mer, att bli stark i kroppen igen, hitta något nytt intresse, njuta mer och känna mindre stress och ångest! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.