Jannice

Hitta balans i livet

641A36D0-B1BA-4421-8501-E6989E34E0D8Sommarsemestern har passerat. Alla barnen har börjat i skolan. Vi börjar hitta in i höstens rutiner.
Fotbollssäsongen är över och har ersatts av innebandyn.
Jag har kämpat och fortsätter att kämpa med kroppen på många sätt. Jag har fått svar på många utav mina problem men det återstår att få bukt med benhinnorna eller om det kan handla om en stressfraktur? Förhoppningsvis får jag lite svar till veckan.
Hjärnan har länge känts överhettad och jag försöker att hitta en skön och behaglig balans i livet.
Jag lyssnar på väldigt mycket poddar som har fått mig att fundera över mig själv, olika beteenden jag har och en del tankesätt. Det är väldigt intressant att analysera och utforska sig själv!

I förra veckan lyssnade jag på ett avsnitt som handlade om HSP (högkänslighet) och då föll väldigt många pusselbitar i mitt liv på plats.
Jag fick rysningar i hela kroppen och jag var på väg att börja storgråta under min morgonpromenad när jag lyssnade på en tjej som berättade om sin HSP.
Det var som om hon pratade om mig.
Jag kände en lättnad och som om att jag hade hittat hem.

Jag försöker att få in lite yoga och medveten närvaro i mitt liv. Försöker hitta stunder då jag kan återhämta mig och finna lugnet i kroppen och hjärnan.
Jag vill vara snäll mot mig själv.
Det är inte det lättaste att bryta gamla invanda mönster men jag gör så gott jag kan ♥

Jag lägger inte ner så mycket tid på sociala medier längre och jag vet inte om den här bloggen kommer att leva vidare,
Men jag kände att jag ville göra en liten uppdatering till er som kikar in här ibland och en uppdatering till mig själv om vad som händer i mitt liv just nu.

Ta hand om er och var snälla mot er själva!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.