Jannice

Ny dag, nya tester!

Jag fick permis över natten och ska tillbaka till Sundsvalls sjukhus idag igen för fler tester.

Det blev en lång dag igår med väldigt mycket väntan. När vi kom till avdelningen strax före 8 så fick jag veta att jag hade fått tid för MR:en 11.50. Så då fick jag vara äckligt nervös i 4 timmar till. Jag var såklart nervös i onödan, röntgen gick jättebra men var liiiite läskig ;)

Både jag och sköterskan trodde att jag skulle få göra ryggmärgsprovet under eftermiddagen och att jag skulle få träffa neurologen. Vi väntade och väntade och väntade på att svaret från röntgen skulle komma först.

Strax före 16 så kom läkaren och berättade att röntgen såg bra ut och de hittade inga konstigheter, SKÖNT! 

Läkaren tror inte att ryggmärgsprovet kommer att visa något heller men vill ändå göra ett för säkerhetsskull. Och det ska jag få göra idag! Jag ska även göra en ny neurologisk undersökning som jag gjorde på akuten i torsdags.

Det blir många resor fram och tillbaka och läkaren kommer säkert bara klia sig i huvudet när vi är klara idag ;)

Vi får se vad som händer efter dagens tester. Jag har en frisk hjärna iallafall och det känns väldigt bra ❤️

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.