Jannice

Nattvandring

God morgon!
Idag ska vi inte ens prata om min trötthet, jag ställde klockan på strax innan 2 inatt för att åka och hämta hem Nora som hade varit på nattvandring tillsammans med skolan.
Hon gick hemifrån när jag och Mats skulle gå och lägga oss och sedan var de ute och vandrade skogen i 4 timmar. Hon tyckte inte att det var så jätteroligt men ändå ganska mysigt :) Hon har en ledig dag idag så Rambo fick stanna hemma med henne så att han slipper åka fram och tillbaka med mig.

När mitt alarm ringde imorse så ställde jag om det, jag orkade verkligen inte ta mig upp ur sängen just där och då. Jag klev upp strax innan 6 istället och fick skjuts av Mats till jobbet ♥
Får se hur pigg jag är i eftermiddag, om jag inte är allt för trött så funderar jag på att jobba över några timmar då vi har mycket jobb just nu.

Igår tog jag iallafall tjuren vid hornen efter att Mats hade sagt åt mig och ringde och bokade en tid hos läkaren igen för att försöka reda ut vad mina domningar i ben och armar beror på.
Jag fick komma redan under eftermiddagen och nu skulle jag få en tid bokad för röntgen. Ett steg i rätt riktning känns det som! :)
Hoppas hoppas hoppas att ”felet” går att hitta och att det är något som man kan behandla så att jag slipper besvären.

Önskar er en fin dag i solen! ♥

3DCAE7CA-4E4C-4692-8850-D35DB3C19323

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.