Jannice

Ryggproblemen fortsätter

E0BB50DF-4206-4180-9615-56DD1629D62CIgår tog jag ut en semesterdag för att vara hemma och ta hand om Rambo. Idag får han vara med mig på jobbet fram till lunch, sedan kommer Mats och hämtar honom. Just nu ligger han och sover gott bredvid mig ♥
Han känns lite piggare idag och vill gärna röra på sig lite mer än vad han har gjort tidigare men han måste ändå vara så stilla som möjligt de kommande veckorna. Kan bli en utmaning!
Han får i alla fall i sig både mat och vatten nu så det känns bra! :)

Men det verkar inte bara vara Rambo som är drabbad av ryggproblem i familjen. Förra helgen när vi var hos Malin så högg det till i min rygg under både lördagen och söndagen och jag kunde inte röra mig i vissa lägen utan då låste sig ryggen. På måndagen hade jag ont i större delen av ryggen och nacken men jag kunde ändå röra mig normalt. Jag valde att avstå från träningen för att inte göra det värre.
I torsdags kunde jag vara med och träna och jag var så glad!

IMG_1287

I fredags började jag att känna av domningar och strålningar i benen som jag även gjorde i våras men jag skötte ändå min hemmaträning under helgen.
I söndags började jag att få lite ont i ryggen igen och igår eskalerade det. När jag hade ont i ryggen förra helgen så högg det till när jag böjde mig framåt, nu hugger det när jag råkar böja mig bakåt.
Jag har som ett bälte som sitter runt ländryggen och höfterna som värker hela tiden och igår kväll kunde jag inte lyfta det högra benet från golvet när jag gick utan jag fick släpa det. Så fort jag spände till benet så ilade det till och gjorde så jävla ont i ljumsken.
Idag kan jag i alla fall gå (än så länge).. Jag vet inte om det är nerver som hamnat i kläm eller vad det kan vara?
Blir det inte bättre snart kanske jag måste kolla upp det. Igår missade jag ytterligare en träning och det känns piss.

Det måste vila en förbannelse över oss hemma eller något.. jag hoppas att resten av familjen får hålla sig pigga och fräscha :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.