Jannice

Det finns inget dåligt väder…

B2683044-5834-4955-A91B-32BD63F7FF9C

Det har regnat hela morgonen och det ligger en dimma över stan. Så himla trist, jag vill att sommarvärmen ska komma snart och att vi får njuta av lite sol.
Jag har alltid sagt att det är så himla skönt att inte ha hund såna här dagar när man helst inte vill ta sig utanför dörren. Nu har jag inte så mycket att välja på ;) Rambo måste rastas och imorse tog jag på mig både gummistövlar och vinterjackan för att slippa bli blöt och frysa. Och just idag så var det faktiskt väldigt härligt att promenera i regnet! Mindre roligt att komma in med en blöt hund som ska torkas någorlunda torr.

Jag tror inte att Rambo tyckte om promenaden lika mycket som jag, i vanliga fall så vill han springa framför mig och nosa på allt han kommer åt. Idag fick jag nästan släpa med mig honom hela varvet runt som vi brukar gå.

32FFA322-DEBF-4512-9FDA-1DA799B791A6Jag hoppas att det spricker upp lite under dagen för barnens skull. Amanda ska iväg med sin grupp i elevens val och spela golf och Freja har sommaravslutning på förskolan i eftermiddag och då vi ska vara utomhus. Barnen ska sjunga lite sånger och sedan får man stanna kvar och ha lite picknick i parken. Om inte regnet vill ge med sig så får vi kanske spara picknicken tills att vi kommer hem och duka upp i vardagsrummet istället :)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.