Jannice

BULLET JOURNAL

Jag är inte särskilt kreativ av mig och har aldrig varit, jag har ofta avundats alla som är duktiga på att måla, rita och pyssla. Men det är helt enkelt inte riktigt min grej.
Jag har nästan fått ont i magen när barnen har velat rita och måla tillsammans med mig. Jag tycker inte att det är roligt och jag är inte särskilt duktig på det. På sin höjd kan jag rita lite solar och streckgubbar.
Jag har alltid varit mer för att skriva.. jag tycker om att skriva alla slags listor, budgetar, ja egentligen vad som helst bara det har med bokstäver att göra. Jag skriver ofta kom-ihåg lappar och planeringar som jag sedan tappar bort någonstans.

Jag har hört talas om Bullet Journal´s tidigare men har inte riktigt förstått vad det är. Nu har jag läst om det lite mer och hittat en hel drös med inspiration och jag tror att det här kan vara min grej!
Det bara kliar i fingrarna på mig och jag vill åka och köpa block och pennor på en gång (helst igår!) för att strukturera upp mitt liv och få låta hjärnan vara lite kreativ ♥

dd906420d838037938b5c62269b2ab7e

5556deca741024368cf6f385cab4d8a5

Bilderna har jag lånat från Pinterest!

Jag blir så glad av alla färger och det pirrar nästan i magen av kontrollen man kan få genom att skriva ner allt och ha allt samlat på ett och samma ställe, en dröm för ett kontrollfreak som mig!

Någon som har eller tänker göra en egen bullet journal?
Ge mig alla tips och idéer ni har med vad den kan innehålla :)

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.