Jannice

Inte mycket till nationaldagsfirande

Igår var det Sveriges nationaldag, en röd dag då vi var lediga hela familjen. Men det blev inte så mycket firande av dagen för våran del. Vi firar ju inte så mycket förutom jul och födelsedagar ;)
Vi startade dagen med att titta på Amanda som hade match och sedan for Mats iväg för att meka i några timmar. Några timmar som visade sig skulle bli resten av dagen och hela kvällen då allt bara jävlades.
Vi andra tog det bara lugnt hemma.. tjejerna städade sina rum, vi tittade på en film och jag passade på att vila en timme.
Jag var så sjukt trött hela dagen och till och med när jag vilade så drömde jag att jag var så trött att jag inte kunde hålla ögonen öppna. Galet!

Jag var allmänt låg och lättirriterad hela dagen och när jag gick in i mitt och Mats sovrum på eftermiddagen och såg att barnen hade hoppat i våran säng så blev jag tokig! Allt var en enda röra och jag vet inte vad det hade tagit åt Amanda och Freja? De vet båda två att de inte får hoppa i några sängar överhuvudtaget!

Freja fyller snart 6 år och jag börjar märka att hon kommer in i den där ”tidiga puberteten” mer och mer. Hon är som förbytt vissa dagar. Hon som alltid är trevlig och lyssnar på vad man säger har börjat säga emot och ifrågasätter allt och klarar sig bäst själv.
Det mesta tar lite längre tid nu eftersom att allt ska diskuteras.. vi får se hur länge det håller i sig ;)

Är glad att vi har Rambo just nu som tvingar ut mig några gånger om dagen för en promenad. Jag tar den tiden till att andas, att vara här och nu och försöka hitta ett lugn inom mig. Vill bli av med mitt berg- och dalmående snart. Det är så frustrerande!

Gjorde ni någonting speciellt igår på nationaldagen?
3E70D4A5-B692-4DFD-B97B-392BFD932A79

59FB1B62-D100-4655-9FF8-6FA1806CF593

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.