Jannice

En fin helg!

54DA1967-668E-4B94-B4E4-1F5C4E7872FF

Hej!
Den här helgen har gått alldeles för snabbt och jag önskar att jag fick vara ledig med resten av familjen idag trots att vädret är allt annat än roligt. Idag spöregnar det och Rambo hade tydligen inte uppskattat morgonpromenaden särskilt mycket ;)

I fredags var det superfint väder så när pappa var och hälsade på så satt han mest ute på balkongen. Det var riktig sommarvärme och jag blev så glad för studenternas skull som hade mösspåtagning under eftermiddagen. Jag hoppas att de får lika fint väder när det är dags att gå ut på trappan! Idag är det förresten på dagen 14 år sedan jag tog studenten och det var ungefär lika roligt väder då som det är idag, Det regnade, åskade och blixtrade när vi åkte på flaken!

Det var jättekul att ha pappa på besök och det var inga som helst problem att få upp honom till oss trots att rullstolen inte gick in i hissen. Vi visade honom runt i lägenheten, bjöd på middag, några koppar kaffe och så satt vi och surrade. Jag hoppas att han vill komma och hälsa på oss fler gånger ♥

I lördags började vi dagen med att skicka iväg Nora på match uppe i Ö-vik och sedan hade Freja träning och Amandas lag hemmamatch där jag var matchvärd,
Så fort matchen var slut så lämnade vi av tjejerna hos farmor och sedan åkte vi till Sundsvall för att hämta upp Emelie innan vi till slut kom hem till Malin och Emil där festförberedelserna var i full gång!
De hade en försenad inflyttningsfest (3 år) och Malin hade laddat upp inför den här kvällen sedan i januari så förväntningarna var höga..
Det blev en skitrolig fest med grillade hamburgare, 5-kamp utomhus och ett rejält disco nere i källaren. Stämningen var på topp och det blev en riktigt lyckad kväll och jag är så himla glad för Malin skull att allt blev precis som hon hade tänkt sig! :)

Vi kom i säng runt kl 2 efter att jag och Malin städat bort det värsta. Trots att jag inte drack särskilt mycket så var jag så himla trött och slut igår och slumrade till en stund på soffan efter middagen hemma.
Jag rörde inte telefonen på nästan hela kvällen så jag har inte en enda bild att bjuda på tyvärr :/

Tack Malin och Emil för en sjukt rolig fest, det får ni snart göra om ;)

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.