Jannice

Ostörd sömn mellan 22.30-05.00!

 

Plötsligt händer det! Freja sov i sin egna säng hela natten inatt och jag har inte vaknat en enda gång mellan 22.30 och 05.00. Blev lagom förvånad när klockan ringde imorse när jag insåg att det var första gången jag vaknade till. De andra nätterna den här veckan så har jag fått följa med henne in till sitt rum igen när hon kommit upp. En natt var jag alldeles för trött för det så då fick hon krypa ner med oss.
Men jag måste erkänna att det känns lite tomt också att vakna upp utan henne bredvid mig, hon har ju sovit med oss nästan varje natt sedan den dagen hon föddes så det kanske inte är så konstigt.

Vad är det då som gör att hon sover i sin egna säng hela nätterna? Hon har fått börja ställa ett alldeles eget alarm som ska väcka henne på morgonen. Hon pratade om hon ville göra det i söndags och då sa vi att om hon ställer ett alarm så måste hon stanna kvar i sin säng så att hon kan slå av det själv på morgonen. Hittills verkar det funka alldeles utmärkt och jag tror att hon känner sig som en väldigt stor tjej nu när hon får ställa ett alarm som alla andra i familjen! :]
Vi får som sagt se hur länge det håller i sig. Men jag tror att det är bra för både henne, mig och Mats om vi alla får sova utan uppvaknanden under nätterna ♥

Imorse vaknade hon innan alarmet ringde och då kunde hon ligga kvar och dra sig en liten stund innan det var dags att klä på sig. Bland det bästa som finns!

Hoppas ni får en fin dag!
Kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.