Jannice

Vuxentid och en anledning att fira!

Häromdagen så pratade jag och Mats om hur extremt lite vuxentid vi har för oss själva. Inte för att vi egentligen har något behov av det men ibland kan det vara skönt att få sitta uppe en liten stund själv efter att barnen har lagt sig och bara prata eller titta på en film.
Det händer i stort sett aldrig nu när barnen har blivit så stora. Nora och Amanda är uppe nästan lika länge som oss och Nora somnar nog senast av oss alla varje kväll.
Men igår bestämde vi att vi skulle ha barnfritt i vardagsrummet efter kl 20 för att vi skulle titta på en film och bara få vara för oss själva.

Jag fick äntligen se Fifty shades darker som jag har längtat efter. Jag tyckte att böckerna var jättebra och kunde inte sluta läsa när jag väl hade börjat. Hittills så tycker jag att filmerna har uppfyllt mina förväntningar och många detaljer har varit precis som jag hade föreställt mig utifrån böckerna. Nu vill jag se den tredje filmen också! :]

Eftersom att vi även hade en anledning till att fira igår så var jag förbi videoteket och köpte lite gott lösgodis och glass. Chips hade vi redan hemma.
Jag åt alldeles lagom och vräkte inte alls i mig som jag brukar göra annars.
Vad vi firade väntar jag lite med att berätta tills att allt är helt klart! ;]

Jag och Mats har också bestämt oss för att börja dejta någon gång ibland. Göra saker tillsammans bara han och jag.
Det kan vara vad som helst.. ta en promenad, äta lunch eller gå på bio t.ex. Det behöver inte vara stora och välplanerade saker utan något som ger oss tid till att bara vara man och fru och inte mamma och pappa hela tiden.
Det tror jag kan vara bra för oss ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.