Jannice

Ett år äldre och en härlig helg

 

God morgon! Har ni haft en skön helg?
Jag gick hem lite tidigare i fredags för att hinna njuta av värmen som var ute. Det var helt magiskt ♥
Resten av helgen har det varit rätt så kallt och det har snöat lite till och från.

I lördags förmiddag tittade vi på Amandas första fotbollsmatch för den här säsongen, det var riktigt kallt att stå på sidan och jag tror att tjejerna som spelade frös en hel del dom också. Men matchen slutade med en vinst och vi fick med oss en nöjd Amanda hem.
Under eftermiddagen fick jag besök av mamma, Emelie, mormor och morfar som kom för att uppvakta mig på födelsedagen. Vi fikade och pratade om allt mellan himmel och jord tror jag :]

 

Amanda kom och väckte mig på morgonen med en present och en liten stund senare kom Freja med ett gäng presenter också ♥
Mats däremot hade blandat ihop dagarna så han skämdes en aning när han insåg att han hade tagit fel på dag och inte förberett något till mig ;] Men det gjorde såklart inget, vi brukar oftast inte uppvakta varandra men tjejerna brukar tycka att det är kul att få sjunga för oss. Det blev en väldigt bra dag iallafall och nu är jag ett år äldre!

 

Igår hade vi en riktig chilldag, Amanda var i Sollefteå och vi andra var bara hemma och tog det lugnt. Några börjar bli förkylda och någon hade huvudvärk. Jag kände mig bakis av någon anledning så det var skönt att bara ta det lugnt.
Jag målade naglarna, fixade fötterna och tittade vi på tv:n.
Under kvällen tog jag och Mats en snabb promenad och provade att jogga lite för att se hur kropparna kändes. Jag tror att Mats kropp kändes aningen bättre än min men nu är vi igång iallafall. Jag får smyga igång min försäsongsträning och ta det i den takt som benen pallar. Jag fick ont i benen igår när jag sprang men det var riktigt skönt att komma ut och få röra på sig!
Det blev en söndag helt i min smak.. :]

Nu är det en ny vecka och det blir mest jobb för min del, tänkte jobba några timmar övertid för att få ner lite balanser och få in några extra kronor på kontot innan sommaren! :]

 

Hoppas ni har haft en mysig helg och att ni får en bra start på den nya veckan ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.